Anti Spamfilter

Anti Spamfilter

Anti Spamfilter stopt e-mailterreur!

Al die e-mails, waarvan het grootste gedeelte spam is, heeft veel effect op de productiviteit van jouw personeel. Onze Anti Spamfilter is hét wapen tegen alle e-mailterreur! Het product dat al het onkruid bij de wortels aanpakt en verdelgt.

Anti Spamfilter: virussen geen kans!

Het merendeel van alle virussen wordt via e-mail verspreid. Reden te meer om goed na te denken over de toelating van deze mails. Ga je zelf al die tijd, moeite en geld investeren in een oplossing? Of besteed je dit uit en laat je onze specialisten dat voor hun rekening nemen?

Anti Spamfilter: alleen ‘schone’ mails

Met onze Anti Spamfilter loopt al het e-mailverkeer via onze redundante Anti Spamfilterservers die alle uitgaande e-mails scannen op virussen en alle inkomende e-mails op spam en virussen. Het resultaat is dat uitsluitend ‘schone’ e-mail op jouw (dsl-)lijnen binnenkomt.

Anti Spamfilter: hoe werkt het?

  • E-mail wordt aangeleverd. Onze Anti Spamfilter kijkt of de afzender op een zogenaamde “black-list” staat. Zo ja, dan wordt deze e-mail niet geaccepteerd.
  • Anti Spamfilter kijkt of dit e-mailadres wel bestaat op jouw mailserver. Bestaat het e-mail adres niet, dan wordt deze e-mail niet geaccepteerd.
  • Anti Spamfilter kijkt of de inhoud van deze e-mail schoon is van Spam. Ook plaatjes worden gescand op spam. Wordt deze e-mail als spam gezien, dan wordt deze niet doorgestuurd, maar in de “spamlijst” geplaatst.
  • Anti Spamfilter controleert de e-mail met 4 virusscanners. Is de e-mail besmet met een virus? Dan wordt deze niet doorgestuurd, maar in de “viruslijst” geplaatst.
  • Pas als de e-mail schoon is, wordt deze doorgestuurd naar jouw mailserver!

Anti Spamfilter: succes verzekerd!

Je merkt het al… met onze Anti Spamfilter hoef je over digitale indringers geen zorgen meer te maken. En kan jouw personeel eindelijk weer rustig werken. Geef e-mailterreur geen kans en houd ongewenste bezoekers buiten de deur!

Ook succes met Anti Spamfilter?

Neem gerust eens contact met ons op. Wij leggen je de mogelijkheden graag uit!

Jelle helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jelle al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jelle jou ergens mee van dienst zijn?

Jelle Jaap medewerker Effect ICT