effect houdt u op de hoogte

Online enquêtes zijn misschien wel een van de meest irritante mails die u regelmatig in u mailbox krijgt. U weet dat het bedrijf die de mails naar u verstuurd de gegevens goed kan gebruiken, maar om nu een paar minuten van uw kostbare tijd te gebruiken om zo’n enquête in te vullen is iets wat u toch niet graag doet.

Mijn naam is Wesley Bulk en als online stagiair Bij Effect ICT Solutions ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van een online marketingplan.

Effect ICT Solutions is bezig met een onderzoek, hiervoor hebben zij ook een enquête gemaakt. De enquête wordt verspreid onder hun klanten en andere bedrijven. Ze willen het online gedrag van MKB bedrijven onderzoeken. Ik hoor u denken wat moet een ICT bedrijf met gegevens over het online gedrag van MKB bedrijven.

Effect ICT Solutions is op dit moment aan het groeien en om deze groei te kunnen doorzetten zijn zij een heldere online marketingstrategie aan het ontwikkelen. Zo kunnen zij straks online hun verhaal op een effectieve manier vertellen en sluit het aan op de wensen en behoeften van MKB bedrijven in 2017.

De enquête bestaat uit 14 meerkeuze vragen en is in minder dan 2 minuten te maken. Wij willen de waardevolle online marketing gegevens niet voor onszelf houden maar graag met u en uw organisatie delen.

Dat klinkt allemaal wel leuk en aardig maar wat heeft uw organisatie aan al deze informatie. Kunt u bijvoorbeeld zien op welke social media de meeste MKB bedrijven online aanwezig zijn? Kunt u bijvoorbeeld zien wat MKB bedrijven de meest interessante vorm van content vinden? Of geeft dit onderzoek u straks antwoord op de vraag welke informatie MKB bedrijven het liefst willen zien op social media? Op deze en andere interessante vragen geeft ons onderzoek u binnenkort antwoord, mocht u mee doen aan de enquête.

Wilt u ook uw online marketing laten aansluiten op de wensen en behoeften van MKB bedrijven in 2017? Dan is het wellicht toch verstandig om de enquête van Effect ICT Solutions niet direct in de prullenbak te verwijderen maar hem eerst in te vullen en op te sturen.

Doe u eigen organisatie en die van ons een plezier en klik op onderstaande link om de enquête te starten.

http://diensten.effect-ict.nl/formulieren/view.php?id=19498

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Wesley Bulk
Online Marketing stagiair
Effect ICT Solutions

Student HBO Commerciële Economie | The Hague University of Applied Sciences