Daan Kromhout & Zn

Het effect van alles wat met data en IT te maken heeft.

Daan Kromhout & Zn

Van oudsher is het familiebedrijf een groothandel in bloemisterijartikelen. Opgericht in 1982 door de opa en vader van junior. Ooit gestart met twee bussen en inmiddels rijden er twintig vrachtwagens, waarvan tien showwagens. Het bedrijf is nog altijd een groothandel in bloemisterijartikelen, maar daar is nu ook een groot assortiment deco-artikelen aan toegevoegd gericht op o.a. tuincentra. Deze uitbreiding levert het bedrijf nieuwe klanten op.

Wat was jullie vraag aan Effect ICT Solutions?

“Mijn opa kent Henk nog uit de tijd van zijn eerste bedrijf My Way Systems. Zo lang gaat de samenwerking dus al terug en dat wil best wat zeggen. Zowel mijn opa als mijn vader hadden een blind vertrouwen in wat nu Effect ICT Solutions is. En ik dus ook. Zij ondersteunen ons eigenlijk in alles. Zowel met onze eigen IT-systemen als met de koppeling met andere partijen, zoals Exact en de systemen van de bloemenveiling.”

Hoe is hun aanpak?

“Ze hebben een aanpak van niet lullen, maar poetsen. Als we bellen, lossen ze het op. Ook op zaterdag. Bovendien adviseren ze andere partijen, bijvoorbeeld toen we onze webshop volledig wilde vernieuwen. Zo ook met de migratie naar een nieuwe server. Daar was veel voorbereiding vooraf voor nodig, we hebben goed gekeken naar het juiste tijdstip en in twee weken tijd was alles weer up & running.”

Waarin blinken ze uit?

“Eigenlijk ben ik ongelooflijk verwend. Sinds drie jaar ben ik eindverantwoordelijk voor het bedrijf en ik weet niet beter dan dat ze het gewoon regelen. Ze zijn snel, klantgericht en de service is top. Het is gewoon goed.”

Wat is het effect van de samenwerking?

“Het effect is dat zij ons ontzorgen in alles wat met data en IT te maken heeft. Ze zijn altijd aanspreekbaar, we kunnen altijd bellen. Uiteindelijk moet je het samen doen. Ik zie ze echt als een partner. We zijn belangrijk voor elkaar.”

Hoe beleef je Effect ICT Solutions?

“Het is gewoon een fijn, flexibel en betrouwbaar bedrijf. Afspraak is afspraak. Het zit gewoon goed, ze zijn eerlijk.”

Zou je ze aanraden?

“Absoluut, maar ze moeten het natuurlijk niet te druk krijgen…;-)”

Daan Kromhout jr.

bezoek de website

Joyce helpt je met administratieve vragen

Als office manager kan Joyce je alles vertellen over niet-technisch gerelateerde zaken.

Heb je een vraag voor Joyce?

Joyce Dongelmans Medewerker Effect ICT