Lightmakers showroom

Lightmakers

Het effect van goede communicatieve skills

Lightmakers

 • 100
  (Cloud) Werkplekken
 • 24
  Servers
 • 1000 GB
  Active Data
 • 4
  locaties in beheer

Lightmakers is een groothandel in verlichting en interieuraccessoires. Ruim veertig jaar geleden gestart als fabriek voor lampenkappen. Het bedrijf heeft een grote showroom in Noordwijk en levert over de hele wereld aan bedrijven. Goede automatisering is van levensbelang voor het bedrijf.

Wat was jullie vraag aan Effect ICT Solutions?

“Wij wilden vooral ontzorgd worden en waren op zoek naar een totaalpakket. Toentertijd bestond Effect ICT Solutions nog uit drie man. Wij maakten een enorme groei door en wij hebben toen wel de vraag gesteld of zij die groei met ons wilden meemaken of dat we op zoek moesten naar een andere partij. Die boodschap hebben ze goed opgepakt. Sinds die tijd doen we regelmatig grote ICT-projecten samen. Zij verzorgen alles voor ons, waarbij wij gebruik maken van hun Total Care Pakket.”

Lightmakers showroom

Hoe ervaren jullie de aanpak van het bedrijf?

“Hun aanpak is goed en grondig. Ik ben er zelf nauw bij betrokken. We bepalen samen wat er moet gebeuren, er wordt een projectplan en een planning gemaakt. Ze hebben een goede helpdesk en een goed ticket-systeem.”

Lightmakers showroom

Waarin blinkt het bedrijf uit?

“Persoonlijke benadering en het nakomen van afspraken. Hun helpdesk vind ik een absoluut pluspunt. Heel klantgericht.”

Lightmakers showroom

Wat levert de samenwerking jullie op?

“Dat we altijd up-to-date zijn, goed beschermd zijn en dat we vooral gewoon goed ons werk kunnen doen. We zijn ontzorgd. We lopen voorop als het om IT gaat. We zijn ons ook altijd aan het verdiepen in hoe het nog veiliger kan, iets wat voor Effect ICT Solutions ook een speerpunt is en waar zij ook graag in meedenken.

Wat is jullie beleving bij het bedrijf?

“We zien Effect ICT Solutions echt als een partner. Ze zijn echt onderdeel van ons bedrijf. Zonder IT bestaan wij niet en dat begrijpen zij heel goed. Ze denken goed mee en zeggen ook als het niet kan en komen dan wel met een alternatief.”

Zouden jullie het bedrijf aanraden aan andere bedrijven?

“Ja, natuurlijk. Ze hebben laten zien dat ze met ons mee kunnen groeien. Hun benadering is persoonlijk. Ik vind het knap dat ze ondanks hun groei dat informele karakter hebben weten te behouden.”

Renger Wilms
Project- en contractmanager

Bezoek de website

Joyce helpt je met administratieve vragen

Als office manager kan Joyce je alles vertellen over niet-technisch gerelateerde zaken.

Heb je een vraag voor Joyce?

Joyce Dongelmans Medewerker Effect ICT