MVRDV Architecten

Het effect van
een betrouwbaar netwerk

MVRDV Architecten

 • 350
  Werkplekken
 • 36
  Server
 • 450+TB
  Actieve data
 • 4
  locaties in beheer

MVRDV is een internationaal opererend architecten- en stedenbouwkundig bureau. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Daar werken meer dan 300 mensen en ruim 30 nationaliteiten. Markante ontwerpen van MVRDV zijn onder andere de Markthal in Rotterdam, Leidse woonwijk Nieuw Leyden, Silodam in Amsterdam en Mirador in Madrid. Ze hebben gebouwen ontworpen in onder meer Duitsland, Noorwegen, Engeland, Oostenrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten, Japan en China. Het bureau is 25 jaar geleden opgericht door Winy Maas, Jacob van Rijs en Nathalie de Vries.

Wat was jullie vraag aan Effect ICT Solutions?

“Ruim 12 jaar geleden waren we niet tevreden met onze toenmalige ICT-partner. We misten de communicatie. Uit een selectie van meerdere bureaus is Effect ICT Solutions toen als beste naar voren gekomen. Het zijn ICT’ers die kunnen en willen communiceren. Daarnaast leveren ze kwaliteit en doen ze wat ze beloven.”

MVRDV arhcitecten

Hoe ervaren jullie hun aanpak?

“Ze zijn gewoon goed in dat wat ze doen. Ze blinken uit in communicatie op allerlei fronten. Ze communiceren helder over kritische projecten, zowel via mail als rechtstreeks. We weten precies waar we aan toe zijn en dat is erg prettig.”

MVRDV arhcitecten

Wat is het effect van de samenwerking?

“Het effect is dat wij altijd kunnen vertrouwen op onze systemen. Zij monitoren alles actief op de achtergrond. Er is sprake van continue kwaliteit. Ze denken met ons mee. We zijn in 10 jaar tijd gegroeid van 60 naar 300 medewerkers en in omvang van data ook exponentieel. We doen het echt samen.”

Wat is jullie beleving bij het bedrijf?

“Daar kan ik kort over zijn: vertrouwen, heel veel vertrouwen. Wij zijn een onberekenbaar bedrijf qua schaalbaarheid en zij spelen daar goed op in.”

MVRDV arhcitecten

Zou je ze aanraden?

“Absoluut. En al helemaal als je ICT’ers zoekt die ook nog eens goede communicatieve skills hebben.”

Frans de Witte
Architect en Partner MVRDV

Bezoek de website van MVRDV Architecten

Wanda is office medewerker

En houdt op de achtergrond alles draaiende met haar collega's samen.

Heb je een vraag aan Wanda?

Wanda Medewerker Effect ICT