Zwart Techniek

Het effect van service en onderhoud en projectoplossingen

Zwart Techniek

  • 4
    Netwerk

Dit bedrijf richt zich op preventieve en correctieve service en onderhoud van het complete noodstroomsysteem. Door vragen uit de markt is in 2017 Zwart Techniek opgericht. Dit bedrijfsonderdeel heeft de ervaring en kunde in huis om complete projectoplossingen te leveren in ieder vermogen en met iedere functionaliteit.

Wat was jullie vraag aan Effect ICT Solutions?

“In eerste instantie kozen wij voor een IT-bedrijf in onze directe omgeving. Makkelijk, snel en dichtbij waren daarvoor de beweegredenen. Dat bleek in de praktijk niet zo uit te pakken. Dichtbij en snel waren niet van toepassing. We zochten een andere IT-partner. Toen kwam Effect ICT Solutions op ons pad en dat bleek een wereld van verschil. We kregen aandacht, ze waren proactief en uitstekende dienstverlening.”

B&A project gebouw buitenkant

Wat is hun aanpak?

“Zonder IT draait onze business niet. Effect-ICT wacht niet tot er een probleem ontstaat. Ze acteren proactief en hebben voorspellend vermogen. De supportafdeling is goed en afspraak is afspraak. Eén keer in de maand zijn ze hier op locatie. Ze verzorgen ons werkplek- en serverbeheer en adviseren ons op allerlei IT-gebieden.”

B&A project gebouw buitenkant

Wat maakt hen anders dan andere IT-bedrijven?

“Zij acteren op de klantvraag. IT is faciliterend aan onze kernactiviteiten. We hebben het nodig, maar willen er eigenlijk niet mee bezig zijn. Zij zijn er mee bezig en dat doen ze goed. Ze kennen ons, ze weten wat we nodig hebben. Ze zijn betrokken en last but not least, zij bevelen ons aan bij andere klanten van hen. Dat levert ons ook nog eens werk op.”

Wat is het effect van de samenwerking?

“Het effect is dat wij een goed werkende IT-omgeving hebben en dat de support uitstekend is. Bovendien, zoals al eerder aangegeven, zijn ze proactief en denken met ons mee. Dat is ons heel wat waard.”

Wat is je beleving bij het bedrijf?

“Vooral dat ze niet zichtbaar zijn, maar wel alles oplossen voor ons. Ze treden niet op de voorgrond, maar zijn belangrijk voor de continuïteit van onze business.”

Zou je ze aanraden?

“Absoluut. Kennis van zaken, snelle antwoorden, snelheid van handelen is top, ze geven goede adviezen, zijn goed bereikbaar, krijg altijd de juiste persoon aan de lijn en ze genereren ook nog eens business voor ons. Dus ja, ik beveel ze van harte aan.”

Arie Ouweneel
Sales Manager

Bezoek de website

Bart kan jou op het gebied van VoIP verder helpen

Wil jij onbezorgd en overal bereikbaar zijn? Bart weet alles van Voice over IP, bellen en gebeld worden op je mobiel met je vaste nummer, of complexe telefooncentrales in de cloud.

Heb je een vraag voor Bart?

Bart medewerker Effect ICT