Schaalbaar, kostenbesparend en gegarandeerde beschikbaarheid

Online Server: flexibel én kostenbesparend!

Profiteren van flexibiliteit en een gegarandeerd hoge beschikbaarheid terwijl u ook op de kosten bespaart? Met een online server van Effect ICT Solutions heeft u al die voordelen van een online beschikbaar gestelde server.

Online Server: van professioneel hoog niveau

De afgelopen jaren heeft het gebruik van virtuele servers een enorme vlucht genomen. De oplossingen zijn volwassen en stabiel geworden, en de ontwikkelingen op het gebied van cloud computing hebben ervoor gezorgd dat virtualisatie inmiddels ook op zeer professioneel niveau ingezet wordt.

Online Server garandeert hoge beschikbaarheid

Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor onze online beschikbaar gestelde servers. Bij Effect profiteert u van een gegarandeerd hoge beschikbaarheid op de infrastructuur die past bij uw omgeving en bent u flexibel om af te nemen wat u nodig heeft. Bovendien bespaart u flink in de kosten ten opzichte van het zelf hosten van servers.

Online Server: makkelijk én milieuvriendelijk!

U betaalt voor onze virtuele serveroplossing een vast bedrag per maand vanaf € 95 per maand, veel lager dan u gewend bent met een eigen serverpark. Bijkomend voordeel is dat onze IT-infrastructuur milieuvriendelijk is omdat het energieverbruik veel lager ligt dan bij traditionele servers..

Bijkomende voordelen van Online Server

Bij ons is uw Cloud Server niet meer afhankelijk van een enkele fysieke server. Bij hardwareproblemen wordt uw online server automatisch verplaatst naar een andere server, zodat de downtime nihil is. Bovendien kan de hardware en OS door ons worden beheerd, zodat u ook hier geen omkijken meer naar heeft

Met onze Online Server beschikt u over:

• Flexibele afname van CPU, memory en storage die past bij uw omgeving
• Een gecentraliseerde infrastructuur die altijd en overal beschikbaar is
• Hardware staat niet meer op de balans
• Redundant uitgevoerde servers
• Altijd beschikken over de nieuwste hardware die u nooit hoeft te migreren
• Een geweldige kostenbesparing
• Milieuvriendelijke serveroplossing

Interesse in een Online Server?

Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij vertellen u er graag meer over of doen u een vrijblijvende offerte als u contact met ons opneemt.