Cyber Alarm Security Monitoring

Cyber Alarm Security Monitoring

Cyber Alarm

Cyber Alarm scant 24×7 uw netwerk op kwaadaardig gedrag. Realtime analyse of er niet gecommuniceerd wordt met foute bestemmingen, of het gedrag van uw apparatuur niet anders doet dan normaal en een zeer eenvoudige alarmering zodat snel de juiste maatregelen genomen kunnen worden.

Effect ICT Cyber Alarm biedt een 100% geautomatiseerde oplossing om uw netwerk activiteiten te monitoren. U krijgt kritische meldingen direct via email of sms binnen en u kunt daarop zelf actie ondernemen. Indien gewenst kunnen onze Security Monitoring specialisten uw organisatie ondersteunen bij het nemen van deze acties. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen bij het interpreteren van de (complexere) meldingen. Als het echt verkeerd gaat, kunnen wij u op elke locatie ondersteunen met onze Incident Response teams.

De Cyber Alarm security monitoring dienst van Effect ICT Solutions biedt een zeer betaalbare en gemakkelijk te interpreteren oplossing voor het MKB (bedrijven met 1 tot 500 medewerkers).

De Cyber Alarm security monitoring levert een high-end IDS technologie in uw netwerk waarmee realtime al het netwerkverkeer geanalyseerd wordt op kwaadaardig gedrag en communicatie met kwaadaardige bestemmingen. De analyse engines van het platform hebben updates met Cyber Threat Intelligence vanuit alle bronnen van diverse security leveranciers en worden elk kwartier ververst. Daarmee heeft dit IDS de hoogste vorm van relevante matching van alle oplossingen. Een bijkomend voordeel is de detectie van Shadow-IT gebruik in uw organisatie zoals Teamviewer, Dropbox, Wetransfer, VPN-tunnels, etc.

Scan, Anayse en Manage Cyber Alarm

Effect ICT Cyber Alarm IDS analyseert al het verkeer (de metadata, niet de inhoud) op diverse categorieën. Afhankelijk van de context van het verkeer levert dat alarmmeldingen op in de prioriteiten Urgent, Hoog, Middel, Laag en Informatief. De meldingen zijn relevant en bieden direct inzicht in de bron van het alarm. In het portaal zitten rollen voor beheerders (mogen meldingen whitelisten) en een rol voor een Data Protection Officer (alleen kijken). Via diverse notificatie-mogelijkheden kunnen diverse mensen binnen uw organisatie op de hoogte worden gesteld.

Effect ICT Cyber Alarm scant op een eenvoudige en betaalbare manier uw netwerkverkeer op bedreigingen. Dit kunnen bijvoorbeeld malware besmettingen zijn die uw anti-virus pakket nog niet heeft gevonden. We kijken niet naar de inhoud van de gegevens en slaan deze ook niet op. Detectie gebeurt op basis van het gedrag en de bestemming van het uitgaande netwerkverkeer. Onzichtbaar voor hackers en malware.

Effect ICT Cyber Alarm

  • Uw uitgaande netwerkverkeer wordt 24×7 gemonitord
  • Direct een alarm via e-mail of sms bij een detectie
  • U kunt aan de GDPR/AVG wet voldoen door te melden wanneer noodzakelijk
  • Direct informatie in een bedreigingssituatie
  • U heeft een aantoonbaar passende technische maatregel geimplementeerd
  • Continue controle op gekozen preventieve maatregelen
  • 100% geautomatiseerd en geschikt voor alle bedrijven

Meer weten?
Neem nu nog contact met ons voor een vrijblijvende offerte of probeer Cyber Alarm 30 dagen gratis en ervaar wat het voor uw organisatie betekent!

Dirk is jouw Senior engineer

Wordt het echt complex? Haal dan Dirk erbij. Of je nu een eigen infrastructuur hebt of gebruik maakt van de datacenters van Effect ICT Solutions, Dirk ondersteunt je bij het beveiligen, inrichten en beheren van je (hyper)converged infrastructure, cloud architecture, big data storage, network infrastructure en virtuele omgevingen.

Wil je over de bits en bytes praten met Dirk, in Jip en Janneke taal of juist lekker vakinhoudelijk?