Cyber Alarm Security Monitoring

Cyber Alarm Security Monitoring

Cyber Alarm

Cyber Alarm scant 24×7 jouw netwerk op kwaadaardig gedrag. Realtime analyse of er niet gecommuniceerd wordt met foute bestemmingen, of het gedrag van jouw apparatuur niet anders doet dan normaal en een zeer eenvoudige alarmering zodat snel de juiste maatregelen genomen kunnen worden.

Effect ICT Cyber Alarm biedt een 100% geautomatiseerde oplossing om jouw netwerk activiteiten te monitoren. Je krijgt kritische meldingen direct via e-mail of sms binnen en je kunt daarop zelf actie ondernemen. Indien gewenst kunnen onze Security Monitoring specialisten jouw organisatie ondersteunen bij het nemen van deze acties. Daarnaast kunnen wij jou ook ontzorgen bij het interpreteren van de (complexere) meldingen. Als het echt verkeerd gaat, kunnen wij jou op elke locatie ondersteunen met onze Incident Response teams.

De Cyber Alarm security monitoring dienst van Effect ICT Solutions biedt een zeer betaalbare en gemakkelijk te interpreteren oplossing voor het MKB (bedrijven met 1 tot 500 medewerkers).

De Cyber Alarm security monitoring levert een high-end IDS technologie in jouw netwerk waarmee realtime al het netwerkverkeer geanalyseerd wordt op kwaadaardig gedrag en communicatie met kwaadaardige bestemmingen. De analyse engines van het platform hebben updates met Cyber Threat Intelligence vanuit alle bronnen van diverse security leveranciers en worden elk kwartier ververst. Daarmee heeft dit IDS de hoogste vorm van relevante matching van alle oplossingen. Een bijkomend voordeel is de detectie van Shadow-IT gebruik in jouw organisatie zoals Teamviewer, Dropbox, Wetransfer, VPN-tunnels, etc.

Scan, Analyse en Manage Cyber Alarm

Effect ICT Cyber Alarm IDS analyseert al het verkeer (de metadata, niet de inhoud) op diverse categorieën. Afhankelijk van de context van het verkeer levert dat alarmmeldingen op in de prioriteiten Urgent, Hoog, Middel, Laag en Informatief. De meldingen zijn relevant en bieden direct inzicht in de bron van het alarm. In het portaal zitten rollen voor beheerders (mogen meldingen whitelisten) en een rol voor een Data Protection Officer (alleen kijken). Via diverse notificatie-mogelijkheden kunnen diverse mensen binnen jouw organisatie op de hoogte worden gesteld.

Effect ICT Cyber Alarm scant op een eenvoudige en betaalbare manier jouw netwerkverkeer op bedreigingen. Dit kunnen bijvoorbeeld malware besmettingen zijn die jouw anti-virus pakket nog niet heeft gevonden. We kijken niet naar de inhoud van de gegevens en slaan deze ook niet op. Detectie gebeurt op basis van het gedrag en de bestemming van het uitgaande netwerkverkeer. Onzichtbaar voor hackers en malware.

Effect ICT Cyber Alarm

  • Jouw uitgaande netwerkverkeer wordt 24×7 gemonitord.
  • Direct een alarm via e-mail of sms bij een detectie.
  • Je kunt aan de GDPR/AVG wet voldoen door te melden wanneer noodzakelijk.
  • Direct informatie in een bedreigingssituatie.
  • Je hebt een aantoonbaar passende technische maatregel geïmplementeerd.
  • Continue controle op gekozen preventieve maatregelen.
  • 100% geautomatiseerd en geschikt voor alle bedrijven.

Meer weten?
Neem nu nog contact met ons voor een vrijblijvende offerte of probeer Cyber Alarm 14 dagen gratis en ervaar wat het voor jouw organisatie betekent!

Marije is office medewerker

En houdt op de achtergrond alles draaiende met haar collega's samen.

Wil je iets aan Marije vragen?

Marije medewerker Effect ICT