vanzelfsprekend effect

Daan Kromhout & Zn

Met haar klantvriendelijk concept heeft Daan Kromhout & Zn B.V. zich vanaf haar oprichting in 1982 kunnen ontwikkelen tot de grootste groothandel in haar soort. Vertegenwoordigers rijden met showwagens waarin een bijzonder assortiment van ruim 4000 artikelen dagelijks door heel Nederland en bezoeken vele bloemenwinkels en tuincentra. Voor Daan Kromhout & Zn B.V. is een feilloos werkend ICT-systeem van levensbelang. Want van meer dan 1400 professionele bloemisten en tuincentra moeten orders en backorders dagelijks in goede banen worden geleid.

Daan Kromhout & Zn B.V. vertelt over Spamfilter “Daan Kromhout &Zn B.V. werkte al samen met Henk Nachtegaal voordat hij met zijn bedrijf, Effect ICT Solutions, startte. Omdat wij meer dan tevreden waren – en zijn – over zijn doortastende werkwijze was er voor ons geen reden om naar een ander bedrijf over te stappen. Van netwerk tot fileserver en van werkstations tot printers en website, alles draait naar volle tevredenheid.”

Daan Kromhout van Daan Kromhout & Zn“Daan Kromhout & Zn B.V. werkte al samen met Henk Nachtegaal voordat hij met zijn bedrijf, Effect ICT Solutions, startte. Omdat wij meer dan tevreden waren – en zijn – over zijn doortastende werkwijze was er voor ons geen reden om naar een ander bedrijf over te stappen. Van netwerk tot fileserver en van werkstations tot printers en website, alles draait naar volle tevredenheid.”

Effect ICT producten en diensten

Ontwerp IT Netwerk, onderhoud & beheer, Total Care, webdesign, hosting.

Geen probleem

Voor Daan Kromhout & Zn B.V. is er nooit echt sprake geweest van een probleem met de automatisering. In de loop der jaren hebben zij een uitstekende band opgebouwd met Henk Nachtegaal (directeur Effect ICT) en vertrouwen zij hem het complete beheer zonder aarzeling toe. Juist om problemen voor te zijn.

“Daan Kromhout & Zn B.V. werkte al samen met Henk Nachtegaal voordat hij met zijn bedrijf, Effect ICT Solutions, startte. Omdat wij meer dan tevreden waren – en zijn – over zijn doortastende werkwijze was er voor ons geen reden om naar een ander bedrijf over te stappen. Van netwerk tot fileserver en van werkstations tot printers en website, alles draait naar volle tevredenheid.”

Samenwerking

Effect ICT is nog altijd de beste IT partner voor Daan Kromhout & Zn B.V. Want voor een bedrijf waar dagelijks honderden orders moeten worden verwerkt is het geboden maatwerk en de proactieve aanpak inmiddels onmisbaar geworden.

“Wat wij vooral als prettig ervaren is het feit dat men bij Effect ICT heel goed begrijpt waar onze IT behoeften liggen. Het heel persoonlijke contact maakt dat men aan een woord al genoeg heeft om te begrijpen wat er moet gebeuren. Heel prettig, want wij kunnen het ons simpelweg niet veroorloven om stil te liggen.”

Praktijk

Daan Kromhout & Zn B.V. streeft voortdurend naar optimale dienstverlening en tevreden klanten. Intern moet de IT structuur naast professioneel en ook gebruiksvriendelijk zijn. Want binnen deze groothandel is niet alleen de complete administratie – orders, backorders, voorraadbeheer en inkoop – afhankelijk van betrouwbare ICT, ook het intranet en de internetsite moeten feilloos werken.

“Werken met Effect ICT werkt voor ons omdat wij hen bij ieder IT vraagstuk kunnen betrekken. Men kent de weg in ons bedrijf, weet waar het hier om draait en zorgt dat alles blijft draaien. De ideale situatie. Ook over de snelheid waarmee kleine problemen of storingen worden opgelost zijn wij meer dan tevreden. Effect ICT in enkele woorden? Snel, accuraat, meedenkend. De ideale IT-partner.”

Willem Ravensbergen
Systeembeheerder

btn-bezoek-website