vanzelfsprekend effect

Introductie MVRDV Architecten

MVRDV realiseert studies en projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Het werk van dit in 1993 opgerichte bureau wordt wereldwijd gepubliceerd en heeft internationale prijzen verkregen. De architecten, ontwerpers en medewerkers van MVRDV creëren projecten in een multidisciplinair ontwerpproces en passen innovatieve en duurzame technologieën toe. Betrouwbare ICT is voor MVRDV dan ook van levensbelang.

Anton Wubben van Architectenbureau MVRDV“Het netwerk kampte met flinke vertragingen die opgelost dienden te worden. De vernieuwing moest doorgevoerd worden in een relatief korte termijn zodat binnen enkele weken met de nieuwe structuur gewerkt kon gaan worden.”

Probleem

Architectenbureau MVRDV wil het complete beheer, inclusief het vernieuwen van de servers en het beheren van de online back-up, uitbesteden aan een professionele, betrokken IT partij.

“Het netwerk kampte met flinke vertragingen die opgelost dienden te worden. De vernieuwing moest doorgevoerd worden in een relatief korte termijn zodat binnen enkele weken met de nieuwe structuur gewerkt kon gaan worden.”

Samenwerking

Effect ICT blijkt de beste IT partner omdat dit bedrijf over ruime kennis van IT management beschikt en kiest voor de persoonlijke aanpak. Ook het maatwerk in aanbiedingen met de goede prijs overtuigt.

“Henk Nachtegaal (directeur Effect ICT) gaf ons meteen het gevoel dat zijn bedrijf voldeed aan de eisen die we stelden aan onze nieuwe partner. Hij zette duidelijk zijn visie uiteen over hoe een IT structuur als de onze beheerd moet worden.”

Oplossing

Binnen de gestelde termijn wordt er een nieuwe serverruimte ingericht en geïnstalleerd. De verantwoordelijkheid voor het oude netwerk, met alle haken en ogen, wordt ook per direct overgenomen.

“De werkzaamheden verliepen volgens afspraak. De snelle, professionele aanpak en de persoonlijke benadering resulteerde in een betrouwbare, goed draaiende IT structuur.”

Praktijk

MVRDV moet 100% kunnen vertrouwen op de IT structuur. Dankzij de flexibele dienstverlening van Effect ICT en de prettige samenwerking met MVRDV medewerkers is de kans dat een IT probleem tot een onoplosbare situatie leidt nihil geworden.

“Effect ICT? Prettig persoonlijk, zeer professioneel en 100% betrouwbaar.”

Anton Wubben
Architect / Projectleider

btn-bezoek-website