Uw netwerk 24/7 veilig, stabiel en zorgeloos in bedrijf

vanzelfsprekende ICT diensten van effect ICT

U kunt Effect ICT Solutions voor een breed scala aan automatiseringsdiensten inschakelen. Zo weten we alles van online diensten en traditionele technieken om uw automatisering in te richten, te beheren en te onderhouden. Wat de oplossing voor u is? Dat weten we pas als we elkaar beter hebben leren kennen. En dan zorgen onze gekwalificeerde mensen dat het werkt én blijft werken!

Total Care

Van begin tot en met het eind verzekerd van veiligheid, stabiliteit en continuïteit? Als allround ICT specialist nemen wij uw automatisering geheel uit handen.

Netwerkbeheer

Uw netwerk 24/7 in veilige en betrouwbare handen? Effect ICT Solutions zorgt ervoor. Betrouwbaar en duidelijk. Zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Remote beheer

Uw netwerk veilig laten beheren op afstand? Met de dienst Remote Beheer kunnen wij uw netwerk up to date houden en daarmee problemen voorkomen.

Werkplekkenbeheer

Precies weten waar u aan toe bent en geen zorgen meer om uw ICT? Tegen een vaste prijs per werkplek per maand regelen wij het duidelijk, efficiënt en veilig. .

Internetverbindingen

De zekerheid dat de juiste internetverbinding geregeld wordt? Met onze ruime ervaring kunnen wij u vakkundig adviseren, van aanvraag tot implementatie!.

Klantenreviews

  • “Effect ICT is al tientallen jaren onze partner. Wij groeiden en zij groeiden met ons mee. Ook het internationale karakter van ons bedrijf schrikt hen niet af." Renger Willms - Light & Living
  • “Effect ICT ziet kans om ICT op een menselijke manier te brengen waardoor ik het als gebruiker ook begrijp." Michel Zaat - directeur Saton Optiek
  • “Dankzij Effect ICT werken we sneller en professioneler. Een verademing..” Willem Ravensbergen - Daankromhout
  • “Het netwerk kampte met flinke vertragingen die opgelost dienden te worden. De vernieuwing moest doorgevoerd worden in een relatief korte termijn zodat binnen enkele weken met de nieuwe structuur gewerkt kon gaan worden.” Anton Wubben - MVRDV Architecten
  • “Vanaf het eerste contact met Effect ICT begreep ik dat zij snapten hoe ons bedrijf werkt en wat wij nodig hadden. Nog beter dan wijzelf, zou ik bijna zeggen” Ferry Broekhof - Broekhofhouthandel

effect ICT Solutions