Beveiliging

Volledig beschermt tegen ongewenste activiteiten

Veiligheid boven alles

Dat is wat je wil. Overal kunnen werken zonder je zorgen te maken over de veiligheid van data van jou of jouw klanten. Deden we voorheen nog weleens lacherig over de beveiliging van data, tegenwoordig weten we beter en kennen we allemaal de krantenkoppen over grote beveiligingslekken.

En toch krijgt beveiliging binnen het mkb nog te weinig aandacht. ‘Wie heeft het nu gemunt op een bedrijf uit het mkb?’ is dan vaak de gedachte of ‘Mij gebeurt dat niet’. De praktijk wijst helaas anders uit.

Zeker nu we steeds vaker op andere plekken werken dan op kantoor, is het raadzaam voldoende aandacht te schenken aan die beveiliging. Je wilt tenslotte dat je medewerkers overal veilig kunnen werken, of het nu thuis is, op locatie of bijvoorbeeld in het buitenland.

Het effect van een goede Cyber Security levert je niet alleen gemoedsrust op, maar ook klanten weten dat hun gegevens bij jou veilig zijn. Goede ICT-beveiliging betaalt zich dus dubbel uit.

Een firewall of een virusscanner zijn niet meer afdoende. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor het optimaal beveiligen van jouw ICT-omgeving. Wij brengen de infrastructuur, de toegankelijkheid en de kwetsbaarheid in kaart. Samen met jou bepalen we de strategie voor de IT-beveiliging en informatieveiligheid, zodat je beschermd bent en blijft.

Van strategie, tot implementatie en uitvoering. Wij regelen het voor je!

Samen zorgen we ervoor dat je CyberSterk wordt!

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

#CyberAlarm #SecureMail #2FA #CyberSterk #Cybersecurity #beveiliging #2factor

Onze diensten en oplossingen

Henk helpt jou verder op het gebied van service

Wil jij onbezorgd en op elke plek kunnen werken? Wij helpen je graag verder vanaf het allereerste ontwerp tot het uiteindelijke beheer en onderhoud.

Henk Nachtegaal Effect ICT