Twee factor authenticatie (2FA)

Inloggen: maar dan nóg veiliger

Identiteitscontrole voor toegang

Met behulp van twee factor authenticatie (2FA) controleert u de identiteit van de gebruikers. Zo kunnen alleen gebruikers toegang krijgen tot bedrijfsgegevens, applicaties en andere toepassingen en wordt uw bedrijf beschermt tegen phishing en andere bedreigingen. Door de controle verifieert u de identiteit van degene die bedrijfsgegevens wilt inzien. Twee factor authenticatie  is uiteraard een geheel automatische oplossing om een beveiligde toegang te faciliteren. Naast het invoeren van de juiste combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord, wordt er met twee factor authenticatie een extra beveiligingslaag toegevoegd.

Bekijk de factsheet over het gebruik van tweefactorauthenticatie* van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Dirk is jouw Senior engineer

Wordt het echt complex? Haal dan Dirk erbij. Of je nu een eigen infrastructuur hebt of gebruik maakt van de datacenters van Effect ICT Solutions, Dirk ondersteunt je bij het beveiligen, inrichten en beheren van je (hyper)converged infrastructure, cloud architecture, big data storage, network infrastructure en virtuele omgevingen.

Wil je over de bits en bytes praten met Dirk, in Jip en Janneke taal of juist lekker vakinhoudelijk?