Data bescherming

Data Bescherming & Herstel (DRS)

Nooit meer gegevensverlies

Een beschermde database

Het is tegenwoordig een eerste levensbehoefte en zelfs van invloed op een rendabele bedrijfsvoering van een bedrijf: zowel een backup, als herstelmogelijkheid van waardevolle bedrijfsgegevens hebben. Met een betrouwbare back-up, uiteraard in de Cloud, verzeker je jouw bedrijf van het veiligstellen van belangrijke gegevens. Zo hebben virussen, diefstal of een brand geen invloed op jouw bedrijfsdata.

 

Virtual backup: Veilig en snel

Met behulp van onze Virtual Backup (link) stel je jouw bedrijfsgegevens veilig. Je slaat belangrijke, zo niet alle bestanden van uw server, computer en laptop middels een paar klikken op in een centrale backup server. Wij zorgen met dagelijkse updates en controles ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je bedrijfsgegevens. Niet alleen een investering in je bedrijf, maar ook je nachtrust.

Dirk is jouw senior engineer

Wordt het echt complex? Haal dan Dirk erbij. Of je nu een eigen infrastructuur hebt of gebruik maakt van de datacenters van Effect ICT Solutions, Dirk ondersteunt je bij het beveiligen, inrichten en beheren van je (hyper)converged infrastructure, cloud architecture, big data storage, network infrastructure en virtuele omgevingen, met Windows, Mac of Linux.

Wil je over de bits en bytes praten met Dirk, in Jip en Janneke taal of juist lekker vakinhoudelijk?

Dirk medewerker Effect ICT