Cloud telefooncentrale

Telefonie vanuit de cloud

Flexibel bereikbaar

Door telefonie vanuit de cloud mogelijk te maken zijn jij en jouw medewerkers via ieder gewenste device bereikbaar. Zo kun je bellen met smartphones, via laptops en tablets terwijl jouw klanten gewoon bellen met en naar één en hetzelfde telefoonnummer. En dat voor een vast tarief per maand per medewerker. 

Altijd de juiste capaciteit

Door de mogelijkheid om op ieder moment het aantal gebruikers uit te breiden of in te krimpen is er nooit meer sprake van een onder- of overcapaciteit. Daarnaast betaal je alleen voor de functies waar je gebruik van maakt, welke je wederom op ieder moment kunt (her)inrichten. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden binnen het toekennen van functionaliteiten: van standaard belfuncties voor iedere medewerker tot aan uitgebreide receptioniste- of callcenterfunctionaliteiten.

Niet meer op jouw plek? Geen probleem, met je smartphone schakel je op afstand inkomende oproepen door naar het gewenste toestel.

Dynamische Cloud

Niet onbelangrijk: De investeringskosten van onze Cloud Centrale zijn zeer laag. Je hoeft immers geen grote investeringen te doen in een fysieke telefooncentrale en belt daarnaast met jouw huidige mobiel, laptop of tablet via het internet. Dus ook een ISDN-verbinding is overbodig. Je gehele telefooncentrale met alle functionaliteiten bevindt zich zogezegd volledig in de cloud, welke zich vanzelfsprekend continu ontwikkelt.

Eenvoud en zekerheid

Met Cloud Centrale kies je voor een service met flexibele eigenschappen en voorspelbare facturatie. Of je nu twee medewerkers heeft of vijfhonderd verdeeld over meerdere vestigingen; je mist met onze Cloud Centrale geen gesprek.

Onze diensten en oplossingen

Bart kan jou op het gebied van VoIP verder helpen

Wil jij onbezorgd en overal bereikbaar zijn? Bart weet alles van Voice over IP, bellen en gebeld worden op je mobiel met je vaste nummer, of complexe telefooncentrales in de cloud.

Heb je een vraag voor Bart?

Bart medewerker Effect ICT