Mobiel

Overal in contact

Zakelijk mobiel abonnement

Met onze mobiele telefonie zijn jij en je medewerkers altijd bereikbaar en in verbinding. Zo communiceer je via het betrouwbare netwerk van KPN, maar kun je ook bellen via internet. Door 24 uur per dag de verbindingen te bewaken is de verbinding nooit onderhevig aan de gevolgen van kabelbreuk of stroomuitval. Mocht dit toch het geval zijn, schakelen we binnen mum van tijd over naar andere mobiele aanbieders. Een garantie voor optimale telefonische bereikbaarheid van jouw bedrijf. Daarnaast ontvang je van ons één factuur voor alle abonnementen die zijn afgesloten binnen jouw onderneming.

Koppeling VOIP

Daarnaast is het mogelijk om je mobiele telefonieabonnement te koppelen aan jouw cloud telefooncentrale. Op deze manier wordt de mobiele telefoon een extensie van jouw telefooncentrale. Zo is het mogelijk om overal telefoontjes via het vaste nummer op je mobiel te ontvangen.

Onze diensten en oplossingen

Bart kan jou op het gebied van VoIP verder helpen

Wil jij onbezorgd en overal bereikbaar zijn? Bart weet alles van Voice over IP, bellen en gebeld worden op je mobiel met je vaste nummer, of complexe telefooncentrales in de cloud.

Heb je een vraag voor Bart?

Bart medewerker Effect ICT