Uw netwerk 24/7 veilig, stabiel en zorgeloos in bedrijf

Veiligheid, stabiliteit en continuïteit voor ieder netwerk

Total Care van Effect ICT is de totaaloplossing voor het MKB. Hiermee blijft uw netwerk 24/7 veilig, stabiel en in bedrijf. Total Care behoedt u voor onaangename financiële verrassingen, voorkomt automatiseringsproblemen, verhoogt het rendement en verlaagt de maandelijkse kosten. Total Care van Effect ICT, perfect voor ondernemers.

Werken met Effect ICT Total Care is werken met de meest betrouwbare medewerker die u zich kunt wensen. Deze Virtual Engineer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar 100% gefocust. Daarbij is hij nooit ziek, geeft continu informatie, is ‘self-healing’ en proactief.

Maak kennis met de zeven zekerheden van Effect ICT Total-Care:

1. Professionele helpdesk
Onze medewerkers beantwoorden al uw hard- en software vragen snel en vakkundig. Deze directe ondersteuning op afstand is goed bereikbaar en werkt op basis van fair use policy.

2. Netwerk monitoring
Servers, werkstations en andere apparatuur kunnen 24/7 worden gemonitord. Zo worden virussen en eventuele storingen direct gesignaleerd en verwijderd of gerepareerd.

3. Direct actie bij storingen
De helpdesk verhelpt het merendeel van de storingen proactief. Indien nodig wordt een storing op locatie verholpen. Dankzij snelle respons blijft u te allen tijde bereikbaar.

4. Optimale performance
Uw netwerk staat onder continue controle. Updates worden direct op de server(s) en werkstations geïnstalleerd. Alleen zo blijven hard- en software maximaal presteren.

5. Dagelijkse back-up controle
Total-Care laat niets aan het toeval over. Dagelijks wordt uw back-up systeem gecheckt. Op die manier weet u zeker dat de back-up is uitgevoerd en uw data veilig opgeslagen.

6. Volledig en veilig systeembeheer
Systeemlogboeken, logbestanden, printeropdrachten, kritische meldingen, verbindingen met andere computers, alles wordt nauwlettend onderhouden en beheerd. Periodieke controles en modificaties zorgen voor een veilig en optimaal presterend systeem.

7. Duidelijkheid in kosten en rendement
Maandelijks wordt u een vast bedrag in rekening gebracht en ontvangt u per e-mail een heldere rapportage over de server, werkstations, incidenten, virusscanners en uitgevoerde werkzaamheden.

U wilt een zorgeloos ICT Netwerk?

Vanzelfsprekend! We bespreken de mogelijkheden graag met u in een vrijblijvend gesprek als u contact met ons opneemt.