Trainingen

Online trainingen voor Microsoft Office en Security.

Online Trainingen

DIEV Cybersecurity training

Wat is DIEV™?
De ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit, privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel.

Om bewust te worden van deze risico’s, deze risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren hebben wij de DIEV™ security onlinetraining ontwikkeld.

De kracht zit in de opbouw: met DIEV™ maakt u kennis met de ins en outs van het onderwerp. De DIEV training wordt afgesloten met een Privacy Check (kennis test). Hierna ontvangt de cursist periodieke updates, zodat de kennis actueel én op het gewenste niveau blijft.

Samen zorgen we er nu én in de toekomst voor dat cybercriminelen geen ongewenste toegang krijgen tot uw organisatie.

Waarom is deze internet-security-training belangrijk?
Met DIEV™ worden gebruikers getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. We laten aan de hand van voorbeelden (video’s, screenshots, mails e.d.) zien wat de gevaren zijn en dan vooral wat eindgebruikers daar tegen kunnen doen. De basis wordt gevormd door ‘bekende’ virussen, Ransomware, Phishing, Hacking, ID-fraude, oplichting, gevaren van Free Wifi en Social Media. DIEV™ is dus een goede aanvulling en oplossing voor de zwakste schakel in het Security (Security Awareness) proces, de “gebruiker”. Creëer de Human Firewall!

&

Online trainingen voor medewerkers, managers en directie

5MOT (5 minutes of training) biedt een collectie van meer dan 450(!) van de meest populaire onderwerpen uit het volledige online training portfolio. Een nieuwe manier van kennisvergroting en efficiëntieverbetering, die ervoor zorgt dat medewerkers slimmer, sneller én productiever worden, zonder veel tijd te moeten investeren. Elke individuele training duurt niet langer dan 5 minuten. Laagdrempelig, en voor iedereen eenvoudig haalbaar om te volgen.

5MOT werkt op smartphone, tablet en laptop zodat de medewerker zelf kan beslissen wanneer en waar hij/zij leert.

Onze diensten en oplossingen

Wanda is office medewerker

En houdt op de achtergrond alles draaiende met haar collega's samen.

Heb je een vraag aan Wanda?

Wanda Medewerker Effect ICT