DIEV Cybersecurity training

Security – maak van uw organisatie een Human Firewall

The Human Firewal!

DIEV Cybersecurity training

Oplossingen voor uw security
Met onze online-trainingen (met certificering) helpen wij om van uw organisatie een Human Firewall te maken! De ontwikkelingen op het gebied van Cybercriminaliteit, Privacywetgeving en de wijze waarop een bedrijf met klantintegriteit te maken heeft, gaan razendsnel. Om bewust te worden van deze risico’s en deze te vermijden of er op de juiste manier op te acteren, levert Effect IT Solutions een krachtig portfolio online trainingen.

Creëer uw eigen human firewall

Maak uw medewerkers bewust van de risico’s en help op een praktische manier de risico’s te vermijden of er op de juiste manier op te acteren. Cybercriminelen zijn creatief en zitten niet stil. Daarom vullen we de DIEV™ training aan met (periodieke) Tips & Tricks. Hiermee houden we uw medewerkers ook ná het volgen van de training alert en blijven ze op de hoogte van cybercriminaliteit.

 • DIEV™ helpt risico’s vermijden
 • DIEV™ maakt de medewerkers bewust van de digitale gevaren
 • DIEV™ geeft uw medewerkers inzicht in de vele vormen van cybercrime
 • DIEV™ traint uw medewerkers continu, zo blijven ze alert en herkennen ze de creativiteit van cybercriminelen

Ja, ik wil meer informatie


  Bart kan jou op het gebied van VoIP verder helpen

  Wil jij onbezorgd en overal bereikbaar zijn? Bart weet alles van Voice over IP, bellen en gebeld worden op je mobiel met je vaste nummer, of complexe telefooncentrales in de cloud.

  Heb je een vraag voor Bart?

  Bart medewerker Effect ICT