Effect ICT Solutions genomineerd voor de Sterkste Schakel

EEN BIJZONDERE ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES

Noordwijk, 24 februari 2011 – Trotse eigenaar Henk Nachtegaal van Effect ICT Solutions is genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de lokale Rabobanken, Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden en tal van ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden. Het is bedoeld voor bedrijven in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door hun eigen zakelijke relaties.

Effect ICT Solutions is juist daarom bijzonder blij met deze nominatie. Het is een bevestiging van haar effectieve en klantgerichte benadering. Tevens is het een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Effect ICT Solutions biedt tal van innovatieve oplossingen voor automatisering bij bedrijven. Henk Nachtegaal licht toe: “We kunnen veel voor een ondernemer betekenen. Wij denken in ICT en handelen in oplossingen. Zodoende kunnen wij zorgen voor de juiste infrastructuur bij een netwerk. Altijd afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Denk ook aan systeembeheer. Met onze dienst remote systeembeheer kunnen we gehele netwerken op afstand in één overzicht technisch beheren. Dit is zeker voor klanten die geen systeembeheerder in dienst hebben een uitstekende manier om het netwerk up-to-date te houden. En…we gaan natuurlijk altijd voor de meest veilige oplossing.”

Jouw ICT met Effect ontwikkeld

De onderneming van Henk Nachtegaal is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van IT netwerken. “Ook al heeft men het perfecte netwerk, voldoende schijfruimten en snelheid, is de bandbreedte naar internet in orde, de beveiliging prima voor elkaar en kloppen alle componenten, problemen bij de provider heb je niet in de hand”, legt Nachtegaal uit. “Wij kunnen in een oogopslag de status van een netwerk bekijken. Daar hebben we Virtual Monitor voor ontwikkeld, een gebruiksvriendelijke web-based systeem management tool. Deze bewaakt alle bedrijfskritische processen in een ICT omgeving en houdt de ondernemer in bedrijf.”

Uit alle voordrachten worden 24 finalisten geselecteerd (verdeling over acht branches). De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. Op een mooie locatie in de Duin-en Bollenstreek zal in het voorjaar bekend worden gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2011 mag gaan noemen

Deel dit bericht

Stefan helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk zorgt Stefan dat al onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden door onze medewerkers.

Kan Stefan jou misschien ook ergens mee helpen?

Stefan medewerker Effect ICT