effect houdt u op de hoogte

Effect ICT Solutions zoekt versterking voor groei

versterking voor groei

Om de groei uit de markt aan te kunnen, is Effect ICT uit Noordwijk op zoek naar ervaren mensen die het team komen versterken. De klantgerichte automatiseringsspecialist voor het MKB in de Bollenstreek hoopt hiermee ook in de toekomst zijn bestaande én nieuwe klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

Effect ICT Solutions is opgericht door Henk Nachtegaal en is een allround dienstverlener als het gaat om automatiseringsoplossingen. Zo verzorgt dit Noordwijkse bedrijf niet alleen het ontwerp, de bouw en het onderhoud & beheer, maar ook de back up van alle bij de klant passende automatisering. Met een betrokken, persoonlijke en zeer klantgerichte aanpak wist de MKB+ dienstverlener het afgelopen jaar sterk te groeien. “Niet door overname, maar door uitbreiding van onze werkzaamheden bij bestaande klanten en de aanwas van nieuwe klanten”, aldus Nachtegaal. En dat is opmerkelijk in deze economisch moeilijke tijden.

Met een sterke focus op gekwalificeerd personeel, kennis en vakmanschap lukt het de Noordwijkse dienstverlener echter keer op keer om aan de klantverwachtingen te voldoen of deze zelfs te overtreffen. Om die lijn in de toekomst voort te kunnen zetten, is Nachtegaal op zoek naar nieuwe mensen. “Met name een goede Systeem Engineer zou goed in het team passen. Een allround ICT ‘er die naast technische kennis van Windows en Linux ook goed met collega’s en klanten om kan gaan.” Want dat is waar het volgens de directeur allemaal om draait in zijn bedrijf.

“Betrokkenheid en persoonlijkheid met professionele deskundigheid als basis. Dat is automatisering met Effect!”