effect houdt u op de hoogte

Het nieuwe werken in tijden van Corona

Met de uitbraak van het Corona-virus zijn we in een andere werkelijkheid terechtgekomen. De richtlijnen vanuit RIVM en de overheid zorgen ervoor dat bedrijven hun medewerkers vooral thuis laten werken. Maar hoe regelt u dat goed, veilig, snel en zonder enorme investeringen?

Gelukkig hebben wij een oplossing voor onze klanten. Eén van onze klanten met tweehonderd man personeel en ook nog eens met verschillende nationaliteiten, hebben wij binnen één dag kunnen omzetten naar ‘werken op afstand’. En dit bedrijf had niet eens alle faciliteiten in huis.

Wij zijn in staat om, uitgaande van bestaande hardware en bestaande IT-infrastructuur, uw medewerkers snel, veilig en goed op afstand te laten werken. Wij installeren daarvoor een ‘agent’ op alle hardware (PC’s, Mac’s en laptops) waarmee de medewerkers kunnen inloggen op een portal. Vervolgens kunnen zij via een beveiligde verbinding hun PC kiezen en aan het werk.

Het enige wat u nodig heeft is de hardware en een internetverbinding. De rest regelen wij.

Wilt u weten hoe we dit ook voor uw bedrijf kunnen realiseren? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.