Officieel Microsoft Certified Gold Partner

Gouden status voor Effect ICT Solutions

Officieel Microsoft Certified Gold Partner

Noordwijk – Effect ICT Solutions heeft een trotse eigenaar. Directeur Henk Nachtegaal mag zijn bedrijf sinds kort officieel Microsoft Certified Gold Partner noemen. Sedert november 2008 is zijn bedrijf officieel Microsoft Small Business Server Specialist en daar komt nu deze gouden status bij. Effect ICT Solutions is hiermee het aanspreekpunt voor kleine ondernemingen en gespecialiseerd in het creëren van specifieke oplossingen met producten van Microsoft. Henk Nachtegaal ziet in de verworven gouden status – naast een waardering van Microsoft – de bevestiging van de hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening aan zijn klanten en relaties.

Effect ICT Solutions biedt tal van innovatieve oplossingen voor automatisering bij bedrijven. Henk Nachtegaal licht toe: “We kunnen veel voor een ondernemer betekenen. Wij denken in ict en handelen in oplossingen en kunnen zodoende zorgen voor de juiste infrastructuur bij een netwerk. Altijd afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Denk ook aan systeembeheer. Met onze dienst remote systeembeheer bijvoorbeeld kunnen we netwerken op afstand totaal technisch beheren. Dit is zeker voor klanten die geen systeembeheerder in dienst hebben een uitstekende manier om het netwerk up-to-date te houden. En we gaan natuurlijk altijd voor de meest veilige oplossing.”

ICT met Effect

De onderneming van Henk Nachtegaal is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van IT netwerken. “Ook al heeft men het perfecte netwerk, voldoende schijfruimten en snelheid, is de bandbreedte naar internet in orde, de beveiliging prima voor elkaar en kloppen alle componenten, problemen bij de provider heb je niet in de hand”, legt Nachtegaal uit. “Wij kunnen in een oogopslag de status van een netwerk bekijken. Daar hebben we Virtual Monitor voor ontwikkeld, een gebruiksvriendelijke web-based systeem management tool. Dit bewaakt alle bedrijfskritische processen in een ICT omgeving en houdt de ondernemer in bedrijf.”

Succesvolle dienstverlening

Effect ICT Solutions is een serieuze zaak met een professionele aanpak. “Nieuwe technieken en functionaliteiten toepassen kan alleen als je investeert en blijft investeren in kennis en kunde,” verklaart Nachtegaal. “Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold, wij willen ons blijven ontwikkelen.” Dankzij deze voortvarende aanpak mag Effect ICT Solutions zich nu officieel Microsoft Certified Gold Partner noemen. Bij deze toekenning wordt gekeken naar het aantal gecertificeerde medewerkers en naar de met succes geïmplementeerde projecten. En dat is exact waar Effect ICT Solutions voor staat: succes.

Optimale bescherming

Virtual Backup is een andere succesvolle en award winning activiteit van Effect ICT Solutions. Nachtegaal is met recht enthousiast over deze online back-up service: “Beschadiging of verlies van belangrijke computergegevens komt dagelijks voor. Door diefstal, computervirussen of bijvoorbeeld schade door brand. Documenten kunnen bovendien beschadigen en daardoor onleesbaar worden. Verlies van belangrijke klantgegevens is voor ondernemers een regelrechte ramp. Het maken van een back-up kan automatisch, veilig, gemakkelijk en snel. Of eigenlijk, wanneer en hoe vaak de klant maar wil. Met het Virtual Backup systeem hebben wij de beste oplossing in handen.”

Drie Microsoft competenties

Het Microsoft Certified Partner Program is ingedeeld in drie niveaus: Registered Member, Certified Partner en Gold Certified Partner. Een partner moet voor het behalen van het Gold Certified Partner niveau kunnen aantonen dat hij beschikt over meer ervaring, kennis en certificaten dan de partners op de andere niveaus. Effect ICT Solutions voldoet duidelijk ruim aan de voorwaarden. “ In de huidige markt is meer en gedegen kennis noodzakelijk. De klant wil goed geholpen worden. En liefst ook snel. Dit doen we al en wordt bevestigd door onze Microsoft Competenties, de Networking Infrastructure Solutions, Security Solutions en Information Worker Solutions. Met het bereiken van de Certified Gold status kan die klant nu rekenen op een snellere, nog betere en meer uitgebreide dienstverlening en behoren wij tot de exclusieve groep van Microsoft Gold Partners in Nederland.”

Serieus vakwerk

“Vanzelfsprekend profiteert de klant van deze status,” zegt Nachtegaal. “Hiermee hebben we toegang tot voordelen waarmee we onze interactieve oplossingen verder kunnen versterken.” Duidelijk mag zijn dat Effect ICT Solutions serieus vakwerk levert. Van krachtig systeembeheer tot functioneel webdesign en van een slim mailsecurity programma en een gebruiksvriendelijke back-up systeem, Effect ICT is een betrouwbare partner met de welverdiende status van Microsoft Certified Gold Partner. Nachtegaal sluit af: “Ik ben trots op mijn bedrijf en mijn mensen. Dit is iets wat wij samen bereikt hebben. En we gaan door, back to business.”

Quote

Effect ICT Solutions biedt de infrastructuur die bij jouw bedrijf past.

Deel dit bericht

Jelle helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jelle al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jelle jou ergens mee van dienst zijn?

Jelle Jaap medewerker Effect ICT