Spam heeft impact op de productiviteit van uw personeel.

Of het nu gaat om het betrouwbaar back-uppen van uw gegevens, het aanleggen van werkplekken in the cloud of om de domeinregistratie van uw site…. Niet alleen traditioneel, maar ook online staat Effect ICT Solutions professioneel voor u klaar. Van levering tot beheer tot onderhoud. Persoonlijk en betrokken, met vakmanschap en meesterschap. Vanzelfsprekend effect!

Online Back-up

Laat uw kostbare bedrijfsgegevens niet verloren gaan! Met de Virtual Backup van Effect ICT Solutions beschermt u uw organisatie optimaal!

Online Mail

Uw mail en agenda altijd en overal benaderen? Met onze online mailoplossing kan het zonder omkijken naar updates, back-up en licenties!

Online Server

Profiteren van flexibiliteit en een gegarandeerd hoge beschikbaarheid terwijl u ook op de kosten bespaart? Met een virtual server kan het!

Online Spamfilter

Geef e-mailterreur geen kans en houdt ongewenste bezoekers buiten uw deur. Met een online spamfilter bent u verzekerd van ‘schone’ mails.

Online AntiVirus

Niets zo vervelend als een ongewenste indringer! Houd virussen tegen en bescherm uw data met onze geavanceerde online virusscanner.

Online Werkplek

Altijd en overal kunnen werken en flexibel uitbreiden per werkplek? Werken in de cloud levert u onnoemelijk veel voordelig voordeel op!

Webhosting

Snelheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Aan onze webhosting stellen wij bijzonder hoge kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend effect!

Domeinregistratie

Een nieuw domein laten registreren? Door onze jarenlange kennis en kunde verzorgen wij dit betrouwbaar, kwalitatief én aantrekkelijk geprijsd.

SSL certificaten

Zeker weten dat uw data veilig wordt overdragen? Met een SSL certificaat worden uw gegevens versleuteld en 100% beveiligd verstuurd.