Veilige Zakelijke Bestanden Delen

Cloud-Drive 2.0 beveiligde online opslag

Met Cloud-Drive heb je op een veilige manier toegang tot al je bestanden, overal en vanaf ieder apparaat. En kun je op een eenvoudige manier samenwerken aan bestanden en bestanden delen.

Wat is Cloud-Drive?

Cloud-Drive zorgt ervoor dat je vanaf ieder apparaat waar ook ter wereld toegang hebt tot je bestanden. Documenten staan opgeslagen in de cloud, niet op je apparaten. Toegang tot en delen van bestanden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zelfs als je offline bent, heb je toegang tot alle bestanden. Wijzigingen in een document worden realtime verwerkt, mailen van laatste versies van documenten is verleden tijd. En eenvoudig gebruikersmanagement zorgt ervoor dat je makkelijk verschillende rechten kan toekennen aan collega’s en personen buiten het bedrijf.

Gebruiksvriendelijk en veilig

Veel bedrijven gebruiken consumentenoplossingen voor Cloud-Drive . Daarnaast gebruiken veel werknemers dit soort oplossingen zonder dat bedrijven hiervan op de hoogte zijn. Bedrijfsdata is hierdoor niet meer veilig. Cloud-Drive biedt een gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor toegang tot en het delen van bestanden. Zo kun je overal en met ieder apparaat veilig werken.

Eenvoudig gebruikers management

IT afdelingen weten altijd waar de bedrijfsdata zich bevindt en wie er toegang toe hebben. Het delen van afzonderlijke mappen en bestanden is erg eenvoudig, net als het afsluiten van de toegang tot bestanden per apparaat.

Flexibel en schaalbaar

Cloud-Drive is eenvoudig te integreren in verschillende systemen en oneindig schaalbaar. Het model is zo ingericht dat je precies betaalt voor wat je afneemt en nodig hebt.

Wat zijn de pluspunten van Cloud-Drive?

  • Altijd en overal veilig toegang tot je bestanden
  • Eenvoudig bestanden delen met zowel collega’s als personen buiten het bedrijf
  • Bestandsstructuur ook beschikbaar bij offline werken
  • Wijzigingen in een document worden realtime verwerkt
  • Eenvoudig gebruikersmanagement