Online Server

Online Server: flexibel én kostenbesparend!

Profiteren van flexibiliteit en een gegarandeerd hoge beschikbaarheid terwijl je ook op de kosten bespaart? Met een online server van Effect ICT Solutions heb je al die voordelen van een online beschikbaar gestelde server.

Online Server: van professioneel hoog niveau

De afgelopen jaren heeft het gebruik van virtuele servers een enorme vlucht genomen. De oplossingen zijn volwassen en stabiel geworden, en de ontwikkelingen op het gebied van cloud computing hebben ervoor gezorgd dat virtualisatie inmiddels ook op zeer professioneel niveau ingezet wordt.

Online Server garandeert hoge beschikbaarheid

Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor onze online beschikbaar gestelde servers. Bij Effect ICT Solutions profiteer je van een gegarandeerd hoge beschikbaarheid op de infrastructuur die past bij jouw omgeving en ben je flexibel om af te nemen wat je nodig hebt. Bovendien bespaar je flink in de kosten ten opzichte van het zelf hosten van servers.

Online Server: makkelijk én milieuvriendelijk!

Je betaalt voor onze virtuele serveroplossing een vast bedrag per maand vanaf € 95 per maand, veel lager dan je gewend bent met een eigen serverpark. Bijkomend voordeel is dat onze IT-infrastructuur milieuvriendelijk is omdat het energieverbruik veel lager ligt dan bij traditionele servers.

Bijkomende voordelen van Online Server

Bij ons is jouw Cloud Server niet meer afhankelijk van een enkele fysieke server. Bij hardwareproblemen wordt jouw online server automatisch verplaatst naar een andere server, zodat de downtime nihil is. Bovendien kan de hardware en OS door ons worden beheerd, zodat je ook hier geen omkijken meer naar hebt

Met onze Online Server beschik je over:

• Flexibele afname van CPU, memory en storage die past bij jouw omgeving.
• Een gecentraliseerde infrastructuur die altijd en overal beschikbaar is.
• Hardware staat niet meer op de balans.
• Redundant uitgevoerde servers.
• Altijd beschikken over de nieuwste hardware die je nooit hoeft te migreren.
• Een geweldige kostenbesparing.
• Milieuvriendelijke serveroplossing.

Interesse in een Online Server?

Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij vertellen je er graag meer over of doen je een vrijblijvende offerte als je contact met ons opneemt.

Dalibor helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Dalibor al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Dalibor jou ergens mee van dienst zijn?

Dalibor Ivanovski Medewerker Effect ICT