Onze Partners

Onze partners

Elk van onze partners heeft zijn eigen profiel met zijn eigen specifieke kenmerken. Met diversen partners op het gebied Hard en-Software, internet- en designbureaus hebben we een nauwe samenwerking opgebouwd.

Citrix

Effect ICT Solutions is geregistreerd Citrix Solution Advisor Silver

Dell

Effect ICT Solutions is Dell Partner. Door onze deelname aan het PartnerDirect-programma zijn wij nog beter in staat u te helpen bij het maken van de juiste hardwarekeuzes.

Dat we Dell Partner zijn, betekent dat we expertise in huis hebben op het gebied van het inrichten en onderhouden van Dell storage- en serveroplossingen.

VMWare

Wij zijn VMware partner. VMWare is wereldwijd markleider op het gebied van virtualisatie en cloudinfrastructuur, levert klantbeproefde oplossingen die IT-complexiteit aanzienlijk vereenvoudigen en een flexibelere, stabielere levering van services mogelijk maken. Met VMware kunnen organisaties versneld overstappen naar cloud computing, terwijl huidige IT-investeringen behouden blijven en services efficiënter en flexibeler kunnen worden geleverd, zonder verlies van controle.VMware helpt kleine en grote organisaties de kosten te verlagen. De keuzevrijheid blijft behouden, bedrijven worden via IT versterkt en besparen energie op elk gebied: financieel, personeel en het milieu.

Appixoft

Appixoft levert de workspace oplossing ‘Scense’ aan bedrijven, educatieve instellingen, zorginstellingen en overheidsinstellingen in binnen- en buitenland.
Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, verandert Scense complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparantie infrastructuur.

Veeam

Effect ICT Solutions is Veeam CLOUD Provider Gold Partner. Veeam specialiseert zich in VMware management tools zoals Veeam Backup & Replication, Veeam One en Veeam Management Suite. De Veeam software onderscheidt zich door een uitstekende prijs- prestatie verhouding. Effect ICT Solutions kan als Veeam Gold ProPartner adviseren over de inzet van Veeam producten en ondersteunen bij de implementatie daarvan.

RES Software

Effect ICT Solutions is RES Partner. RES biedt sinds 1999 oplossingen met één centrale gedachte: het beheren en onderhouden van de gehele Windows omgeving en organisaties van elke omvang efficiënter maken tegen lagere kosten. RES PowerFuse is de oplossing voor het beheren van ICT- omgevingen