Cloud - Easy to Use, Flexible, and Secure

Parallels

Parallels® is marktleider in cross-platform oplossingen en maakt het voor klanten eenvoudig om applicaties te gebruiken en er toegang tot te verkrijgen, op elk device, onafhankelijk van het operating systeem. Parallels helpt bedrijven te laten profiteren van de beste technologieën die er zijn, of dat nu een Mac, Windows, iOS, Android of Cloud omgeving is. Dit maakt de lokatie van een applicatie niet meer relevant. Met Parallels is het eenvoudig en voordelig om applicaties te gebruiken, onafhankelijk van waar ze geïnstalleerd zijn: lokaal, remote, in een datacenter of in de cloud.

Parallels Remote Application Server (RAS)

Parallels Remote Application Server stelt op een eenvoudige wijze online desktops en applicaties beschikbaar aan medewerkers, op elke device of werkplek.

Of het nu op de zaak is of thuis op je eigen PC, met de cliënt applicatie of een HTML5 browser als cliënt, is het mogelijk snel toegang te krijgen tot hosted applicaties of virtuele desktops. Bovendien is het mogelijk gegevens te kopiëren en plakken tussen applicaties onderling en ook te printen op een lokale printer.

Werken is niet meer beperkt tot één kantoorplek, of hardware die door het bedrijf ter beschikking is gesteld. Bedrijfseigen applicaties zijn eenvoudig beschikbaar te stellen via een online desktop, waardoor er geen verschil meer merkbaar is tussen thuiswerken en werken op kantoor.

Er is meer mogelijk dan in het verleden. De IT-beheerder kan een hosted Windows 10 desktop beschikbaar stellen, op hardware waarop zelfs een andere Windows versie draait.

Parallels Remote Application Server (RAS) werkt onder andere op iOS, Linux, Chrome OS, Android en Windows clients en is geschikt voor zowel Virtualized Desktop Infrastructure (VDI), als Microsoft Remote Desktop Services (RDS) toepassingen.

Parallels Remote Application Server ondersteunt vrijwel alle hypervisors, besturingssystemen, platformen en devices.
Standaard ondersteund RAS High Availability Load Balancing (HALB) en printers redirection.

Desktop applicaties kunnen dankzij het RemoteFX protocol toegankelijk worden gemaakt voor elke device- smartphone, notebook of desktop.

De voordelen:

  • Uitgebreide rapportage van applicatiegebruik, gebruikers activiteiten, actieve connecties, server workload etc.
  • Load Balancing – High Availability standaard ingebouwd.
  • Eenvoudige licentiestructuur, competitieve prijsstelling
  • Remote desktop of applicaties via computer, tablet, iPad of smartphone
  • Configuratie en publicatie van applicaties via een intuïtieve configuratie wizard.
  • Gebruik van lokale printers of scanners
  • Two factor authentication en SSL encryption
  • Applicaties beschikbaar zonder client installatie (via html5 browser)

Effect ICT Solutions is Certified Reseller / Certified ISV/MSP (Cloud) van Parallels