Over Effect ICT Solutions

Een IT-organisatie maar dan nét even anders en slimmer.

Wie zijn wij

Op jonge leeftijd leert Henk Nachtegaal, directeur en eigenaar van Effect ICT Solutions, al ondernemen en groeit de drang naar zelfstandigheid. Van het bouwen van eigen radiozenders tot het runnen van een eigen bar en het opzetten van het succesvolle zuurstofbar.nl Na kennis te maken met IT bij Infotheek Leiden is Henk in 2003 gestart met Effect ICT Solutions.

Effect ICT Solutions helpt mkb met ICT-oplossingen. Door een kantoorautomatisering die volledig aan de wensen en behoeften voldoet, kunnen ondernemers zorgeloos en effectief blijven werken. Door mee te denken met de belangen zorgen wij ervoor dat jij werkt met de beste en meest toekomstbestendige oplossingen voor jouw organisatie.

Transparant

Effect ICT Solutions is een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers. Wij leggen pas ons werk neer, als jij tevreden bent. Zo creëren wij een effectieve samenwerking. Effect ICT Solutions loopt voorop in het toepassen van innovatieve oplossingen en de nieuwste technieken bevatten voor ons geen geheimen.

Precies weten waar je aan toe bent

Duur? Nee. Wij durven zelfs te stellen dat je op termijn kosten bespaart. Je ontvangt van onze gekwalificeerde mensen immers altijd een professionele, passende én helder geprijsde oplossing die met jou en jouw bedrijf meegroeit. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Er zijn geen verborgen kosten.

 

Henk helpt jou verder op het gebied van service

Wil jij onbezorgd en op elke plek kunnen werken? Wij helpen je graag verder vanaf het allereerste ontwerp tot het uiteindelijke beheer en onderhoud.

Henk Nachtegaal Effect ICT