Bianca van Schooneveld

Van financiële administratie tot personeelszaken, Bianca zorgt ervoor dat het op kantoor op rolletjes loopt. Na 20 jaar in de bankenwereld gewerkt te hebben werkt ze nu al weer meer dan 4 jaar bij Effect in de ICT branche.


Effect ICT is een mooi, ambitieus en dynamisch bedrijf en echt op de klantgericht. Dat past bij mij. In ons kleine hechte team kunnen we snel schakelen en is het prettig samenwerken. Er is lol op de werkvloer en laten we de dagelijkse lekkere gezamenlijke lunch niet vergeten!

Als Bianca niet werkt, gaat ze graag op stap met familie en vrienden, slaat ze een balletje op de tennisbaan of is ze aan het kokkerellen in de keuken. Daarnaast geniet ze van het maken van vakantieplannen, zoals een roadtrip in the USA. Wat dichter bij huis zijn de pizza’s in Italië en de bergen in Oostenrijk favoriet. Bianca woont met haar man, zoon en dochter in Voorhout.

Ik ga graag op reis, maar ben ook dol op onze mooie Bollenstreek. Een geheimpje: ik verzamel van die kitsch toeristische magneetjes van onze vakantiebestemmingen.

Haar motto is ‘wees jezelf, er zijn al zoveel anderen!’