Dalibor Ivanovski

Servicedesk medewerker

Dalibor Ivanovski Medewerker Effect ICT

Dalibor droomt ooit nog van een eigen bedrijf

De roots van onze junior servicedeskmedewerker Dalibor liggen in Macedonië waar zijn ouders geboren zijn. Zelf ziet hij zich daar ooit nog wonen als hij met pensioen is of in Australië waar ook een deel van zijn familie woont.

Vroeger droomde Dalibor van het hebben van een eigen bedrijf als kapper of automonteur, nu droomt hij vooral van een eigen bedrijf in IT-reparaties en verkoop.

Dalibor vindt handelen in goederen erg leuk. Zij interesse zit vooral in handelen in sneakers, Pokémon kaarten of andere goederen. Je kan hem vinden op Marktplaats, Ebay of StockX.

Voor nu zijn wij blij dat hij bij Effect ICT werkt en onze klanten zowel aan de telefoon als op locatie prima kan helpen.

‘Ik wil in mijn leven de wereld hebben gezien’

Dalibor kan genieten van veel dingen, zoals de diversiteit van zijn werk bij ons. Privé kan hij genieten van gamen, films en TV-series kijken. “Mijn favoriete films zijn Mighty Morphin, Power Rangers en Termintor 2. Deze kwamen in de jaren negentig uit en ik was er helemaal gek van.” De film die iedereen gezien moet hebben is The Matrix. “Daar zit alles in: actie, avontuur en een beetje liefde.”

Dalibor helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Dalibor al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Dalibor jou ergens mee van dienst zijn?

Dalibor Ivanovski Medewerker Effect ICT