Henk Nachtegaal

Ondernemen en de drang naar zelfstandigheid zat er bij Henk al op jonge leeftijd in. Zo bouwde hij als 12-jarige radiozenders, runde hij op 18-jarige leeftijd een bar, had hij een eigen theaterbureau en was hij mede-eigenaar en bedenker van het succesvolle concept zuurstofbar.nl.
De start in de IT maakte Henk bij een middelgroot ICT bedrijf in Leiden om uiteindelijk zijn eigen bedrijf My Way Systems te beginnen. Van daaruit startte hij in 2003 Effect ICT Solutions, een bloeiend bedrijf met nu zes medewerkers. Henk is trots op zijn bedrijf, zijn medewerkers en zijn klanten.
We doen het samen, en vullen elkaar als team goed aan.

IT is en blijft de toekomst. Kijk maar naar ontwikkelingen als big data, Internet of Things, wearables, domotica en robotica. We staan opnieuw aan de vooravond van een revolutie. Het staat nooit stil en ook met mijn eigen bedrijf blijf ik continu vernieuwen

Als hij niet met IT bezig is, onderneemt Henk het liefst iets met zijn gezin. Muziek en sport zorgen ook voor de nodige ontspanning. Muziek is zo verbonden met het dagelijks leven.
Het is emotie en het is gewoon leuk om muziek te maken, aldus Henk. Hij heeft een brede muzieksmaak maar de blues heeft wel zijn voorkeur.

Op zijn verlanglijstje staat nog een mooie reis naar Nieuw-Zeeland.

Het is een prachtig land, met mooie natuur. Door af te wijken van bestaande paden, kom je op de mooiste plekken