Henk Nachtegaal

Directeur / Eigenaar

Henk Nachtegaal Effect ICT

Duikinstructeur

Ondernemen en de drang naar zelfstandigheid zat er bij Henk al op jonge leeftijd in. Zo bouwde hij als 12-jarige radiozenders, runde hij op 18-jarige leeftijd een bar, had hij een eigen theaterbureau en was hij mede-eigenaar en bedenker van het succesvolle concept zuurstofbar.nl.

De start in de IT maakte Henk bij Infotheek Leiden om uiteindelijk zijn eigen bedrijf My Way Systems te beginnen. Van daaruit startte hij in 2003 Effect ICT Solutions, een bloeiend bedrijf. Henk is trots op zijn bedrijf, zijn medewerkers en zijn klanten.

“IT is en blijft de toekomst. Kijk maar naar ontwikkelingen als big data, Internet of Things, wearables, domotica en robotica. We staan opnieuw aan de vooravond van een digitale revolutie. Het staat nooit stil en ook met mijn eigen bedrijf blijf ik continu vernieuwen”.

Als hij niet met IT bezig is, onderneemt Henk het liefst iets met zijn gezin.
Sport zorgt ook voor de nodige ontspanning. Henk is een enthousiaste en gepassioneerde PADI IDC Staff scuba duikinstructeur en technisch duiker. Hij duikt het hele jaar door.

"Duiken en lesgeven is mijn passie. Ik krijg energie als ik mensen kan laten groeien en ze mee te nemen in de wondere onderwaterwereld. Van beginnend tot gevorderde duiker coach ik ze naar hun "avontuurlijke" duik doelen".

Op zijn verlanglijstje staan nog mooie reizen naar de mooiste duiklocaties, een reis naar Nieuw-Zeeland. En het volgen en voltooien van een opleiding tot professioneel coach.

Henk helpt jou verder op het gebied van service

Wil jij onbezorgd en op elke plek kunnen werken? Wij helpen je graag verder vanaf het allereerste ontwerp tot het uiteindelijke beheer en onderhoud.

Henk Nachtegaal Effect ICT