Jelle Paap

Jelle is momenteel bezig met zijn eindexamen stage ICT-beheerder in de functie van junior Servicedesk medewerker. Hij studeert aan het Nova College in Haarlem. Het bedrijfsleven is nog nieuw voor hem en hij wil tijdens zijn stage zo veel mogelijk leren.

Ik wil graag de ICT problemen van klanten oplossen, daarom vind ik het leuk dat er bij Effect met de klant op een erg klantvriendelijke manier wordt gecommuniceerd. Dat zorgt ook voor een goede werksfeer. Ze bieden mij veel ruimte om te leren en het is nooit een probleem als ik een vraag of hulp nodig heb.

Naast ICT gaat Jelle graag op stap met vrienden. Ook heeft hij een passie voor videogames en muziek. Hij kan zich uren in een game met een sterk verhaal verdiepen. Dit is voor hem net als naar een goede film kijken, maar in een game bepalen zijn eigen acties het verloop.

Ik zou graag een reis naar de Verenigde Staten willen maken. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door de verschillende locaties van het land. De mooie natuurgebieden en de steden in de verschillende staten.