Jordy Kruijff

Van je hobby je werk maken, wie wil dat nu niet. Na dromen over het Korps Mariniers, een opleiding tot stukadoor, besloot Jordy om zijn hart te volgen en van zijn IT-hobby zijn werk te maken. Hij gaat terug de schoolbanken in en rondt zijn MBO4-opleiding af om dit mogelijk te maken. Inmiddels heeft hij zeven jaar ervaring als servicedesk specialist.

Als medewerker Servicedesk haal ik mijn energie en motivatie uit het kunnen verhelpen van problemen die klanten ondervinden binnen hun IT-omgeving. Uiteindelijk wil ik bij Effect ICT doorgroeien qua kennis en ervaring en als System Administrator of System Engineer aan de slag kunnen.

Als zijn vrije tijd het toelaat is gamen, en dan het liefst spelen van horror games, een van zijn favoriete bezigheden. Maar zijn vriendin komt op de eerste plaats. Bioscoopje pakken, lekker eten in een restaurant of vrienden bezoeken zijn dan favoriet. Als er dan nog tijd overblijft, wil hij met groepje vrienden ook nog wel eens ‘Airsoften’.

Op mijn bucketlist staat rondreizen om op die manier de wereld te ontdekken samen met mijn vriendin. Op de eerste plek staan dan de Filipijnen omdat mijn vriendin daar is geboren en ik het land met zijn ruim 7000 tropische eilandjes graag wil zien.”