Sander Li

Senior Engineer

Sander medewerker Effect ICT

Sander is een autodidact als het om IT gaat. Hij is in staat zich de materie snel eigen te maken en het volgen van cursussen bieden hem nog meer verdieping.

Het is een uit de hand gelopen hobby. Ik was altijd al geïnteresseerd in elektronica, computers en de techniek erachter. Er liggen leuke IT-uitdagingen bij Effect ICT en het team is gezellig.

De vrijetijdsbesteding van Sander wisselt met enige regelmaat. Hij heeft eigenlijk te veel hobby’s. Muziek is echter wel een rode draad. Behalve thuis luisteren naar muziek, bezoekt hij graag een festival of organiseert met vrienden een feestje. Sander experimenteert graag in de keuken. Zelfgemaakte yoghurt, kaas, brood en andere lekkernijen worden ook op kantoor uitgedeeld.
Zijn favoriete boek is The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy van Douglas Adams. Het is een parodie op alles wat te maken heeft met science fiction.

Tsjechië is mijn favoriete vakantieland. Lekker weer, mooie natuur en Praag is een geweldige stad die altijd leeft!

Sander helpt je graag met troubleshooten

Als iemand goed is in analyseren en troubleshooten, dan is het Sander wel. Is er een complex vraagstuk dan laat hij niet los tot het is uitgezocht of opgelost.

Wil je ergens met Sander over sparren?

Sander medewerker Effect ICT