Visie & Missie

Vanuit onze bevlogenheid voor het ICT-vak blijven wij ons ontwikkelen. Wij krijgen energie als onze klanten altijd en overal zorgeloos kunnen werken!

Vanzelfsprekend effect

Effect ICT Solutions is specialist in ICT-oplossingen voor het MKB. Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossing voor uw organisatie.

Visie en Missie Effect ICT

De beste oplossing voor uw kantoor kan ook in de ‘cloud’ liggen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in traditionele kantoorautomatisering, maar ook in ‘cloud’ gerelateerde oplossingen. Vanzelfsprekend adviseren wij een cloud-oplossing die het meest effectief is voor uw organisatie.

Wij zijn een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas hun werk neerleggen als u tevreden bent. Wij willen graag onze klanten voor langere tijd aan ons binden, pas dan is er sprake van een effectieve samenwerking. Persoonlijk en betrokken zijn bij ons geen loze woorden. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij vooroplopen in het toepassen van innovatieve oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten.

 

 

Waarom samenwerken?

Omdat we samen beseffen dat sociale impact cruciaal is voor bedrijven.

Precies weten waar u aan toe bent

Duur? Welnee, wij durven zelfs te stellen dat u op termijn kosten bespaart. U ontvangt van onze gekwalificeerde mensen immers altijd een professionele, passende én helder geprijsde oplossing die met u en uw bedrijf meegroeit. U weet op die manier precies waar u aan toe bent. Er zijn geen verborgen kosten.

Henk helpt jou verder op het gebied van service

Wil jij onbezorgd en op elke plek kunnen werken? Wij helpen je graag verder vanaf het allereerste ontwerp tot het uiteindelijke beheer en onderhoud.

Henk Nachtegaal Effect ICT