Visie & Missie

Vanuit onze bevlogenheid voor het ICT-vak blijven wij ons ontwikkelen. Wij krijgen energie als onze klanten altijd en overal zorgeloos kunnen werken!

Vanzelfsprekend effect

Effect ICT Solutions is specialist in ICT-oplossingen voor het mkb. Ons doel is om ondernemers zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan de wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij jouw belangen als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat jij werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossing voor jouw organisatie.

Visie en Missie Effect ICT

De beste oplossing voor jouw kantoor kan ook in de ‘cloud’ liggen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in traditionele kantoorautomatisering, maar ook in ‘cloud’ gerelateerde oplossingen. Vanzelfsprekend adviseren wij een cloud-oplossing die het meest effectief is voor jouw organisatie.

Wij zijn een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas hun werk neerleggen als jij tevreden bent. Wij willen graag onze klanten voor langere tijd aan ons binden, pas dan is er sprake van een effectieve samenwerking. Persoonlijk en betrokken zijn bij ons geen loze woorden. Vanzelfsprekend mag je van ons verwachten dat wij vooroplopen in het toepassen van innovatieve oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten.

 

 

Waarom samenwerken?

Omdat we samen beseffen dat sociale impact cruciaal is voor bedrijven.

Precies weten waar je aan toe bent

Duur? Nee. Wij durven zelfs te stellen dat je op termijn kosten bespaart. Je ontvangt van onze gekwalificeerde mensen immers altijd een professionele, passende én helder geprijsde oplossing die met jou en jouw bedrijf meegroeit. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Er zijn geen verborgen kosten.

Dalibor helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Dalibor al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Dalibor jou ergens mee van dienst zijn?

Dalibor Ivanovski Medewerker Effect ICT