Persbericht Effect ICT sponsort Stichting SterkSaam

SterkSaam en Effect ICT Solutions samen sterk

Effect ICT Solutions heeft voor de stichting SterkSaam de volledige IT-infrastructuur aangelegd en gesponsord. SterkSaam verzorgt begeleid wonen op een zorgboerderij voor zes jongvolwassen met een verstandelijke uitdaging. “Het spreekt mij enorm aan wat SterkSaam doet. Bovendien is het een mooi en lokaal project hier in de Bollenstreek. Het is toch fantastisch dat jongvolwassenen met een verstandelijke beperking zelfstandig kunnen wonen”, aldus Henk Nachtegaal, directeur van Effect ICT Solutions.

Het IT-systeem van SterkSaam voldeed niet aan de strenge eisen die de Zorgautoriteit stelt aan de verslaglegging in patiëntdossiers. “Wij hebben nu een IT-infrastructuur aangelegd die wel voldoet aan deze eisen. Wij sponsoren ook het volledige onderhoud van het IT-systeem” aldus Nachtegaal.

Zorgbril

“Bij Effect ICT Solutions hebben ze op hele creatieve wijze meegedacht en de effort die ze erin gestoken hebben, is onbetaalbaar. Zij hebben echt de zorgbril opgezet en daar goed doorheen gekeken”, aldus Richard Boers, bestuurslid SterkSaam.

Terug doen voor de maatschappij

De aangelegde  IT-infrastructuur bestaat uit een server, draadloos netwerk en laptops waardoor medewerkers en vrijwilligers nu probleemloos met elkaar kunnen communiceren en goed beveiligd de verslaglegging in de patiëntendossiers kunnen doen. Daarnaast sponsort Effect ICT Solutions met Total Care het volledige onderhoud van het IT-systeem.

Lees hier het uitgebreide verhaal

Download hier de Perskit Foto’s en Perbericht

Deel dit bericht

Stefan helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk zorgt Stefan dat al onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden door onze medewerkers.

Kan Stefan jou misschien ook ergens mee helpen?

Stefan medewerker Effect ICT