Remote Werken

Het nieuwe werken in tijden van Corona

Met de uitbraak van het Corona-virus zijn we in een andere werkelijkheid terechtgekomen. De richtlijnen vanuit RIVM en de overheid zorgen ervoor dat bedrijven hun medewerkers vooral thuis laten werken. Maar hoe regel je dat goed, veilig, snel en zonder enorme investeringen?

Gelukkig hebben wij een oplossing voor onze klanten. Eén van onze klanten met tweehonderd man personeel en ook nog eens met verschillende nationaliteiten, hebben wij binnen één dag kunnen omzetten naar ‘werken op afstand’. En dit bedrijf had niet eens alle faciliteiten in huis.

Wij zijn in staat om, uitgaande van bestaande hardware en bestaande IT-infrastructuur, jouw medewerkers snel, veilig en goed op afstand te laten werken. Wij installeren daarvoor een ‘agent’ op alle hardware (PC’s, Mac’s en laptops) waarmee de medewerkers kunnen inloggen op een portal. Vervolgens kunnen zij via een beveiligde verbinding hun PC kiezen en aan het werk.

Het enige wat je nodig hebt is de hardware en een internetverbinding. De rest regelen wij.

Wil je weten hoe we dit ook voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht

Jorden helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jorden al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jorden jou ergens mee van dienst zijn?

Jorden Witteman Medewerker Effect ICT