Saton Optiek kiest Effect ICT Solutions

Saton Optiek kiest Effect ICT Solutions als nieuwe ICT partner

Vanaf 1 juni 2015 a.s. verzorgt Effect ICT Solutions de totale ICT voor Saton Optiek op basis van onze Total Care Oplossing.

Vakmanschap en kwaliteit van het product hebben altijd centraal gestaan in de cultuur van Saton Optiek. Daarbij gingen de ambities van familie Saton en haar medewerkers hand-in-hand. Met het stijgen van het aantal werknemers steeg ook de gezamenlijke ambitie naar meer filialen.

Momenteel bestaat Saton Optiek uit 5 vestigingen: Amsterdam, Katwijk, Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Alle winkels met een eigen identiteit, maar herkenbaar voorzien van Saton Optiek kenmerken: uitnodigend, eigentijds, mooie producten, persoonlijke service, aandacht voor de klant en een zeer compleet assortiment op het gebied van zichtoplossingen. Dit alles uitgebalanceerd in een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. De mooiste collecties monturen en zonnebrillen, de best aangepaste contactlenzen en zeer vakbekwame adviseurs, opticiens en optometristen.

Saton Optiek is ruim 50 jaar geleden begonnen en met winkels in Amsterdam, Katwijk, Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest al decennia ’s het adres voor oogwelness, oogzorg, de beste glazen en de mooiste collectie zonnebrillen en monturen.

 

Deel dit bericht

Wanda is office medewerker

En houdt op de achtergrond alles draaiende met haar collega's samen.

Heb je een vraag aan Wanda?

Wanda Medewerker Effect ICT