SentinelOne EDR voorkomt ransomware, malware en mogelijke datalekken

Waar gewone anti-virus faalt, slaagt SentinelOne.

Dagelijks komen er zoveel nieuwe soorten computervirussen, malware en ransomware bij. Dat traditionele anti-virus oplossingen altijd een stap achterloopt. Daarom is het Endpoint Detection & Response systeem van SentinelOne zo belangrijk. Dankzij Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) herkent SentinelOne bedreigingen nog voordat de aanval plaatsvindt.

Altijd een stapje voor

Het is een oplossing voor endpointbescherming die preventie, detectie, reactie, herstel en forensisch onderzoek verenigt op basis van kunstmatige intelligentie. SentinelOne voorkomt proactief en automatisch ransomware, malware en van bekende en onbekende gegevensinbreuken aanvallen.

SentinelOne endpointbescherming

SentinelOne is een Next generation endpoint oplossing. Een endpoint beveiligings oplossing voor laptops, vaste werkplekken en servers. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en het is daarom belangrijker dan ooit om jouw IT-omgeving goed te beschermen. SentinelOne is een zelflerende oplossing, het analyseert het gedrag van desktops waardoor ook de nieuwste en onbekende malware wordt ontdekt.

SentinelOne is ontwikkeld door een eliteteam van cybersecurity ingenieurs en security experts die de krachten hebben gebundeld om endpoint beveiliging opnieuw uit te vinden. Met decennia aan collectieve ervaring hebben de oprichters van SentinelOne hun expertise aangescherpt tijdens hun werk voor onder andere Intel, McAfee, Checkpoint, IBM en Cyber Intelligence organisaties.

Bekijk hier de demo van SentinelOne

Voordelen SentinelOne EDR

  • Anti-ransomeware,
  • Beschermt tegen aanvallen,
  • Beschermt Linux, Mac, Windows computers Ook VDI en server omgevingen,
  • Werkt online én offline,
  • Altijd een stapje voor,
  • Laag CPU gebruik.

Interesse in deze oplossing

Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij vertellen je er graag meer over of doen je een vrijblijvende offerte als je contact met ons opneemt.

Stefan helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk zorgt Stefan dat al onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden door onze medewerkers.

Kan Stefan jou misschien ook ergens mee helpen?

Stefan medewerker Effect ICT