Appixoft

Appixoft

Appixoft

Dynamische applicaties in elke gepersonaliseerde werkplek op welk device en op elke locatie.

 

Appixoft levert de workspace oplossing ‘Scense’ aan bedrijven, educatieve instellingen, zorginstellingen en overheidsinstellingen in binnen- en buitenland. Door de persoonlijke workspace en applicaties los te koppelen van het besturingssysteem, verandert Scense complexe gedistribueerde desktopomgevingen in één efficiënte, beheersbare en transparantie infrastructuur.

Overal in de wereld ziet men de verandering in de methode hoe werknemers vandaag de dag werken. Was het tot voor kort nog logisch dat de werknemers naar het werk gingen om te werken, tegenwoordig werkt men waar het het best uitkomt. De trends als BYOD en het Nieuwe werken stellen andere eisen hoe applicaties aan de gebruikers worden verschaft en hoe de gebruikers werkplek worden ingericht. Gebruikers verwachtten vandaag de dag, dat zij hun applicaties en gepersonaliseerde werkplek omgeving tot zich beschikbaar hebben ongeacht waar men zich ook bevind en op iedere device.

Scense is al jaren bekend als een eenvoudig te gebruiken en efficiënte workspace management en applicatie levenscyclus oplossing.

Het Scense Platform transformeert elke PC of laptop tot een persoonlijke en op maat gemaakte werkplek met universele toegang. Universele toegang tot IT-diensten, gebaseerd op de omgeving van de gebruiker. Hierbij adresseert Scense alle IT beheers uitdagingen gerelateerd aan virtuele en fysieke desktops en laptops, applicatie virtualisatie en applicatie distributie.

Door het aanbrengen van een virtuele scheiding tussen de desktop van de gebruiker en het onderliggende besturingssysteem, transformeert Scense kostbare, complexe en gedistribueerde desktop omgevingen in een eenvoudig te beheren en transparante infrastructuur.Scense geeft de gebruiker hierbij wel volledige vrijheid. Het maakt niet meer uit op welk Windows device de gebruiker aanlogt, hij zal altijd zijn eigen persoonlijke desktop krijgen met zijn eigen groep met applicaties: thuis, op de PC van een collega, op zijn eigen laptop of tablet, het maakt niet uit waar. En dit altijd onder controle van de beheerder.

Jelle helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jelle al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jelle jou ergens mee van dienst zijn?

Jelle Jaap medewerker Effect ICT