Advies

Eerlijk en duidelijk

Op naar de tekentafel

Een betrouwbare IT-omgeving is de ruggengraat van ieder bedrijf, ongeacht de grootte, aantallen, budgetten en branche. Door je van passend advies te voorzien, leggen wij de basis voor de optimalisatie van jouw activiteiten.

Met de verschuivingen naar flexibel werken en bereikbaarheid ongeacht locatie, tijd en duur stellen wij ons voor dat er tal van brandende vragen zijn omtrent je interne IT-structuur. Wellicht heb je advies nodig over de inrichting van je IT-omgeving, de aanschaf van laptops, wel of niet in de cloud werken, het upgraden van je netwerk of het aanleggen van een eigen netwerk. Wij gaan met je aan de (virtuele) tekentafel zitten om jouw vraagstuk scherp te krijgen en je uiteindelijk te voorzien van een passend, eerlijk advies.

Onze eerlijke advies bevat onderstaande services:

Beheer

Je wilt doen waar je goed in bent, zonder je zorgen te maken over het #beheer van netwerken, werkplekken, verbindingen en back-ups. Door het beheer aan ons over te laten kies je voor een betrouwbare partner.

IT Infrastructuur

Wij zorgen dat de wijzigingen binnen je interne #it-infrastructuur op geen enkele manier invloed hebben op jouw bedrijfsvoering. Naast dat jouw bedrijfsgegevens veilig zijn, werk je altijd met de beste software.

Cloud

Je kiest voor flexibiliteit door jouw data te verplaatsen naar onze #cloud. Dat maakt remote werken mogelijk, zonder efficiëntie en productiviteit te verliezen.

Beveiliging

Met onze #beveiliging ben je verzekerd van Realtime Analyse van alle devices binnen je infrastructuur en wordt er ingegrepen wanneer nodig. Je weert je tijdig tegen kwaadwillige interne en externe invloeden.

Telefonie

Ook voor #telefonische bereikbaarheid zijn er tal van mogelijkheden. Ons uitgangspunt is dat jouw onderneming bereikbaar is wanneer en waar je dat wilt. Of dit nu binnen de openingstijden is of juist daarbuiten.

Sander helpt je graag met troubleshooten

Als iemand goed is in analyseren en troubleshooten, dan is het Sander wel. Is er een complex vraagstuk dan laat hij niet los tot het is uitgezocht of opgelost.

Wil je ergens met Sander over sparren?

Sander medewerker Effect ICT