Cloud

Altijd en overal aan de slag.

Cloudoplossingen

Effect ICT Solutions biedt zowel private als public cloudoplossingen aan. Maar wat is het verschil tussen deze twee en welke is het beste voor jouw bedrijf?

Een private cloud is een cloudoplossing die specifiek voor jouw bedrijf is ingericht. Dit betekent dat je de volledige controle hebt over de infrastructuur, de beveiliging en de prestaties. Een private cloud is daarom ideaal voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de beveiliging van hun gegevens of die specifieke vereisten hebben voor de prestaties van hun IT-infrastructuur.

Een public cloud, aan de andere kant, is een cloudoplossing die door een provider wordt aangeboden aan een groot aantal gebruikers. Je deelt de infrastructuur, beveiliging en prestaties met andere gebruikers en betaalt alleen voor wat je gebruikt. Een public cloud kan een goede optie zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en betaalbare oplossing, hoewel het niet altijd goedkoper is dan een private cloud.

Bij Effect ICT Solutions kun je kiezen voor zowel private als public clouds, afhankelijk van je specifieke behoeften. Onze experts helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

#werkplek-in-de-cloud #microsoft365 #cloud #privatecloud #azure

Henk helpt jou verder op het gebied van service

Wil jij onbezorgd en op elke plek kunnen werken? Wij helpen je graag verder vanaf het allereerste ontwerp tot het uiteindelijke beheer en onderhoud.

Henk Nachtegaal Effect ICT