Cloud

Cloud

Cloud

Of het nu gaat om het betrouwbaar back-uppen van jouw gegevens, het aanleggen van werkplekken in de cloud of om de domeinregistratie van jouw site… Niet alleen traditioneel, maar ook in de cloud staat Effect ICT Solutions voor jou klaar. Van levering tot beheer tot onderhoud. Persoonlijk en betrokken, met vakmanschap en meesterschap. Vanzelfsprekend effect!

Cloud Back-up

Laat jouw kostbare bedrijfsgegevens niet verloren gaan! Met de Cloud Back-up van Effect ICT Solutions bescherm je jouw organisatie optimaal!

Office 365

Met Microsoft Office 365 heb je altijd toegang tot je e-mail, agenda, contactpersonen, taken en bestanden. Op je computer, je tablet en je mobiele telefoon. Toegang via Windows, Mac, iOS en Android!

Virtuele Server

Profiteren van flexibiliteit en een gegarandeerd hoge beschikbaarheid terwijl je ook op de kosten bespaart? Met een virtual server kan het!

Online AntiVirus

Niets zo vervelend als een ongewenste indringer! Houd virussen tegen en bescherm jouw data met onze geavanceerde online virusscanner.

Online Werkplek

Altijd en overal kunnen werken en flexibel uitbreiden per werkplek? Werken in de cloud levert je onnoemelijk veel voordelig voordeel op!

Webhosting

Snelheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Aan onze webhosting stellen wij bijzonder hoge kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend effect!

Domeinregistratie

Een nieuw domein laten registreren? Door onze jarenlange kennis en kunde verzorgen wij dit betrouwbaar, kwalitatief én aantrekkelijk geprijsd.

SSL certificaten

Zeker weten dat jouw data veilig wordt overdragen? Met een SSL certificaat worden jouw gegevens versleuteld en 100% beveiligd verstuurd.

Jelle helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jelle al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jelle jou ergens mee van dienst zijn?

Jelle Jaap medewerker Effect ICT