Cloud

Cloud

Cloud

Of het nu gaat om het betrouwbaar back-uppen van uw gegevens, het aanleggen van werkplekken in de cloud of om de domeinregistratie van uw site…. Niet alleen traditioneel, maar ook in de cloud staat Effect ICT Solutions voor u klaar. Van levering tot beheer tot onderhoud. Persoonlijk en betrokken, met vakmanschap en meesterschap. Vanzelfsprekend effect!

Cloud Back-up

Laat uw kostbare bedrijfsgegevens niet verloren gaan! Met de Cloud Backup van Effect ICT Solutions beschermt u uw organisatie optimaal!

Office 365

Met Microsoft Office 365 heb je altijd toegang tot je e-mail, agenda, contactpersonen, taken en bestanden. Op je computer, je tablet en je mobiele telefoon. Toegang via Windows, Mac, iOS en Android!

Virtuele Server

Profiteren van flexibiliteit en een gegarandeerd hoge beschikbaarheid terwijl u ook op de kosten bespaart? Met een virtual server kan het!

Online AntiVirus

Niets zo vervelend als een ongewenste indringer! Houd virussen tegen en bescherm uw data met onze geavanceerde online virusscanner.

Online Werkplek

Altijd en overal kunnen werken en flexibel uitbreiden per werkplek? Werken in de cloud levert u onnoemelijk veel voordelig voordeel op!

Webhosting

Snelheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Aan onze webhosting stellen wij bijzonder hoge kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend effect!

Domeinregistratie

Een nieuw domein laten registreren? Door onze jarenlange kennis en kunde verzorgen wij dit betrouwbaar, kwalitatief én aantrekkelijk geprijsd.

SSL certificaten

Zeker weten dat uw data veilig wordt overdragen? Met een SSL certificaat worden uw gegevens versleuteld en 100% beveiligd verstuurd.