Henk Nachtegaal

Henk Nachtegaal

Ondernemen en de drang naar zelfstandigheid zat er bij Henk al op jonge leeftijd in. Zo bouwde hij als 12-jarige radiozenders, runde hij op 18-jarige leeftijd een bar, had hij een eigen theaterbureau en was hij mede-eigenaar en bedenker van het succesvolle concept zuurstofbar.nl.
De start in de IT maakte Henk bij Infotheek Leiden om uiteindelijk zijn eigen bedrijf My Way Systems te beginnen. Van daaruit startte hij in 2003 Effect ICT Solutions, een bloeiend bedrijf. Henk is trots op zijn bedrijf, zijn medewerkers en zijn klanten.

IT is en blijft de toekomst. Kijk maar naar ontwikkelingen als big data, Internet of Things, wearables, domotica en robotica. We staan opnieuw aan de vooravond van een revolutie. Het staat nooit stil en ook met mijn eigen bedrijf blijf ik continu vernieuwen.

Als hij niet met IT bezig is, onderneemt Henk het liefst iets met zijn gezin. Muziek en sport zorgen ook voor de nodige ontspanning. Henk heeft een brede muzieksmaak. Hij speelt mondharmonica (blues) en probeert de gitaar weer op te pakken. Op zijn verlanglijstje staat nog een mooie reis naar Nieuw-Zeeland.

Mijn grote passie is duiken. In 2019 heb ik mijn PADI (specialty) Duikinstructeur brevet behaald en geef ik les. Duiken geeft je een onwaarschijnlijk vrij gevoel. En wat is er mooier dan deze sport over te brengen op andere mensen? Mij gaf het het inzicht dat ik ontzettend veel plezier heb in het werken met andere mensen en het overbrengen van kennis en vaardigheden. Om jong en oud blij te maken, ze zelfvertrouwen te geven, ze te helpen meer (duik) vaardigheden aan te leren en zich verder te ontwikkelen. Daar krijg ik energie van!

Jelle helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jelle al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jelle jou ergens mee van dienst zijn?

Jelle Jaap medewerker Effect ICT