Informatie

Informatie

Sinds 1991 uw partner op ICT gebied

Effect ICT Solutions gevestigd in Noordwijk is een dienstverlener die bedrijfsoplossingen implementeert. Sinds 1991 doen we dit met veel succes voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf met 5 tot 250 werkplekken. Wij bieden ervaring, projectmanagement en innovatieve oplossingen voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Wij automatiseren, terwijl u onderneemt.

Wie zijn wij?

Door te denken vanuit onze klanten ontstaan perfect passende en met u meegroeiende oplossingen die werken en blijven werken. Voor nu en in de toekomst!

Visie & missie

Wij automatiseren, zodat u kunt ondernemen. Zonder dat u er verder nog omkijken naar heeft. Want ICT moet toch gewoon werken? Vanzelfsprekend effect!

Vacatures

Werken bij een innovatieve en groeiende ICT dienstverlener vol ambities, vakmanschap, passies en durf? Kijk of er vacatures zijn of stuur een open sollicitatie.

Voorwaarden

Voorwaarden scheppen duidelijkheid en zijn een solide basis om op te bouwen. Daarom de leveringsvoorwaarden van Effect ICT Solutions helder op een rij.

Samenwerkingen

Zonder delen, kunnen wij niet vermenigvuldigen. Daarom hecht Effect ICT Solutions veel waarde aan samenwerken met betrouwbare en deskundige partners.

Sander helpt je graag met troubleshooten

Als iemand goed is in analyseren en troubleshooten, dan is het Sander wel. Is er een complex vraagstuk dan laat hij niet los tot het is uitgezocht of opgelost.

Wil je ergens met Sander over sparren?

Sander medewerker Effect ICT