Jelle Paap

Jelle Paap

Jelle is na zijn eindexamen stage ICT-beheerder in de zomer van 2020 bij ons in dienst gekomen in de functie van junior Servicedesk medewerker. We zijn blij dat hij nu onze collega is. Met zijn leergierigheid heeft hij al mooie sprongen gemaakt in zijn ‘ICT’ ontwikkeling en is hij een waardevolle hulp voor klanten bij onze Servicedesk.

Ik wil graag de ICT problemen van klanten oplossen, daarom vind ik het leuk dat er bij Effect met de klant op een erg klantvriendelijke manier wordt gecommuniceerd. Dat zorgt ook voor een goede werksfeer. Ze bieden mij veel ruimte om te leren en het is nooit een probleem als ik een vraag of hulp nodig heb.

Naast ICT gaat Jelle graag op stap met vrienden. Ook heeft hij een passie voor videogames en muziek. Hij kan zich uren in een game met een sterk verhaal verdiepen. Dit is voor hem net als naar een goede film kijken, maar in een game bepalen zijn eigen acties het verloop.

Ik zou graag een reis naar de Verenigde Staten willen maken. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door de verschillende locaties van het land. De mooie natuurgebieden en de steden in de verschillende staten.

Jorden helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jorden al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jorden jou ergens mee van dienst zijn?

Jorden Witteman Medewerker Effect ICT