Microsoft Cloud Agreement

Microsoft Cloud Agreement

Als partner in het Microsoft Cloud Solution Provider-programma (CSP) zijn wij verplicht de voorwaarden van Microsoft te controleren, inclusief het aanvaardbare gebruik van de producten en diensten van Microsoft van onze klanten.
Microsoft wijzigt de regelgeving met betrekking tot de Microsoft Cloud Agreement om te garanderen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met de AVG worden verwerkt.
Het Microsoft Cloud Contract of de Microsoft-klantovereenkomst (MCA) bevat de voorwaarden van Microsoft voor onlineservices van Microsoft, zoals Office 365 of Microsoft Azure.Om gebruik te kunnen maken van de Microsoft Online Services, dient u in te stemmen met deze voorwaarden. Voorheen was het mogelijk dat wij als partner namens u instemden met de Microsoft Cloud Agreement.Vanaf heden dienen we uw acceptatie direct te verzamelen en documenteren.

Hoe het werkt:

  • Download en lees de Microsoft Cloud Agreement
     
  • beantwoord deze e-mail, waarin je
    • verklaart dat je de overeenkomst hebt gelezen en accepteert

Let op:

Indien u geen bevestiging van de acceptatie heeft verstrekt, kunnen we geen nieuwe bestellingen meer plaatsen of de bestaande licenties na deze datum wijzigen.

Microsoft Cloud Agreement 
U vindt de Microsoft Cloud Agreement welke u door dient te nemen en toe te voegen aan uw e-mail bericht hier in meerdere talen en regio’s:
https://aka.ms/customeragreement Heeft u naar aanleiding van de Microsoft Cloud Agreement nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u vanzelfsprekend graag te woord.

Bart kan jou op het gebied van VoIP verder helpen

Wil jij onbezorgd en overal bereikbaar zijn? Bart weet alles van Voice over IP, bellen en gebeld worden op je mobiel met je vaste nummer, of complexe telefooncentrales in de cloud.

Heb je een vraag voor Bart?

Bart medewerker Effect ICT