Online Monitoring

Online Monitoring

Online Monitoring

U heeft het perfecte netwerk. U heeft voldoende ruimte op de harde schijven, voldoende snelheid en bandbreedte naar internet, de beveiliging is goed voor elkaar, de vpn’s zijn juist geconfigureerd en ook uw nieuwe mail server draait alweer twee maanden zonder enig probleem.Kortom alle componenten staan op hun plaats en werken zoals het hoort.

Maar wanneer hoort u van uw internet provider dat er een probleem op de ADSL lijn is of hoelang duurt het voordat u weet dat de mail server niet bereikbaar is (of was)? Online Monitor is een gebruikersvriendelijke web-based systeem management tool dat alle bedrijfskritische processen in een ICT omgeving monitort.Online Monitor biedt u de mogelijkheid om in één oogopslag de status van uw netwerk te bekijken.

virtualmonitor

U krijgt keurig een bericht wanneer het systeem een afwijking opmerkt. Het systeem volgt de status van uw netwerk componenten op de voet en slaat deze gegevens op in een database. Dit geeft u als beheerder de mogelijkheid om de geschiedenis van een component te bekijken om hier vervolgens een keurige raportage uit te genereren.Online Monitor veranderd uw werkwijze van reactief naar proactief. Net als in het “gewone” verkeer werkt anticiperen stukken beter en geeft bovendien veel minder stress.

Voordelen Online Monitor

  • Bewaakt uw hele ICT omgeving
  • 100% Webbased
  • 24*7*365 dagen per jaar monitoring
  • Vervang handmatig controle werk
  • Rapporteert incidenten
  • Maakt ICT-beheer meetbaar en inzichtelijk
  • Gebruikers vriendelijk
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Interesse in onze Online Monitoring Oplossing?

Vanzelfsprekend! Wij vertellen u er graag meer over of doen u een vrijblijvende offerte als u contact met ons opneemt.

Jorden helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jorden al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jorden jou ergens mee van dienst zijn?

Jorden Witteman Medewerker Effect ICT